Πολιτική

Aλέξης Τσίπρας: «Πόρισμα κόλαφος» των δικαστικών εμπειρογνωμώνων για τα Τέμπη

Aλέξης Τσίπρας: «Πόρισμα κόλαφος» των δικαστικών εμπειρογνωμώνων για τα Τέμπη

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων, Zarpa Radio, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας άσκησε δριμεία κριτική στη ΝΔ με αφορμή το πόρισμα για το δυστύχημα στα Τέμπη.

Για «πόρισμα κόλαφο» των δικαστικών εμπειρογνωμόνων όσον αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη έκανε λόγο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό των Χανίων, Zarpa Radio.

Όπως είπε, το εν λόγω πόρισμα «καταρρίπτει τα επιχειρήματα» της κυβέρνησης περί «ατομικής ευθύνης» του σταθμάρχη και «καταδεικνύει πολύ σημαντικές ευθύνες» όσον αφορά την ανυπαρξία της τηλεδιοίκησης και του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας που ενώ ήταν εγκατεστημένο, δε λειτούργησε. «Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχείρηση απόλυτης συγκάλυψης», τόνισε, προσθέτοντας ότι πρέπει να αποδοθεί δικαιοσύνη γιατί «δεν έχει να κάνει μόνο με τα παιδιά που χάθηκαν», αλλά «συγκαλύπτοντας τις ευθύνες της πολιτείας και της κυβέρνησης» για την τραγωδία, «ουσιαστικά προετοιμάζουμε την επόμενη τραγωδία». Σχολίασε, ωστόσο, ότι είναι «παρήγορο» πως «υπάρχει ακόμα σφυγμός σε αυτό που ονομάζουμε ελληνική Δικαιοσύνη και δεν τα έχει καλύψει όλα το σκοτεινό πέπλο της συγκάλυψης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments