Πολιτική

Μητσοτάκης: «Σας ζητώ δύναμη για μεγάλες αλλαγές»

Μητσοτάκης: «Σας ζητώ δύναμη για μεγάλες αλλαγές»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες και στέλνει το μήνυμα της νίκης και της αυτοδύναμης Ελλάδας.

Στην τελική ευθεία για τις κάλπες της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει τις περιοδείες και στέλνει το μήνυμα της νίκης και της αυτοδύναμης Ελλάδας. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δηλώνει πλέον βέβαιος για τον στόχο της αυτοδυναμίας στις εκλογές την ερχόμενη Κυριακή.

«Η χώρα θα έχει το βράδυ της Κυριακής μια σταθερή κυβέρνηση με την αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία στο τιμόνι. Αυτό, εξάλλου, ψήφισαν και οι πολίτες στην κάλπη της 21ης Μαΐου, διότι αν στην προηγούμενη κάλπη ίσχυε το εκλογικό σύστημα που θα ισχύσει τώρα, αυτό της ενισχυμένης αναλογικής, ήδη η χώρα θα είχε Πρωθυπουργό, θα είχε κυβέρνηση κι εγώ θα ήμουν σήμερα εδώ να συνομιλώ με τον Δήμαρχο ως εκλεγμένος Πρωθυπουργός, για τις μεγάλες προκλήσεις, τις ευκαιρίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η περιοχή σας», είπε σήμερα από τα Μουδανιά.

Ο κ. Μητσοτάκης επικεντρώνει πλέον στην ουσία των εκλογών που δεν είναι άλλη από το πρόγραμμα που θα κληθεί να εφαρμόσει την επόμενη ημέρα. Επισημαίνει ότι γι’ αυτό άλλωστε θα ψηφίσει ο ελληνικός λαός, για καλύτερους μισθούς στον ιδιωτικό και τον δημόσιο τομέα, για καλύτερη Παιδεία, για καλύτερη Υγεία, για μια ισχυρή και πιο ασφαλή Ελλάδα, για καλύτερες συντάξεις, για μια κυβέρνηση που, αν χρειαστεί, θα μπορεί να διαχειριστεί μία κρίση, για τα παιδιά και τα εγγόνια μας.

Το μήνυμα ότι δεν υπάρχει κανένα περιθώριο εφησυχασμού είναι σαφές, παρότι όλες οι δημοσκοπήσεις εμφανίζουν τη Νέα Δημοκρατία να προηγείται του ΣΥΡΙΖΑ με διαφορά επάνω από 20 ποσοστιαίες μονάδες και να εξασφαλίζει την αυτοδυναμία σε κάθε πιθανό σενάριο, ακόμα κι αν η Βουλή που θα προκύψει από τις επερχόμενες κάλπες είναι επτακομματική ή οκτακομματική.

«Όσο μεγαλύτερο το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας – και ναι, θα πετύχουμε ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό στις εκλογές της 25ης Ιουνίου – τόσο πιο βαριά η ευθύνη για μένα, αλλά και για όλη την ηγετική ομάδα να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Οι πολίτες μας βάζουν τον πήχη ψηλά. Μας δίνουν τη δύναμη να κάνουμε πράξη τις μεγάλες αλλαγές. Διαβεβαιώνω ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και θα οδηγήσουμε τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά, για να κάνουμε πράξη το πρόγραμμά μας», υπογράμμισε από την Αχαΐα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος απάντησε και στο νέο αφήγημα  της αντιπολίτευσης, η οποία προτρέπει τους πολίτες να μην ψηφίσουν ΝΔ «γιατί δεν θέλουμε τον Μητσοτάκη αυταρχικό και αυτοδύναμο».

«Τους απαντώ. Παντοδύναμος είναι μόνο ο κυρίαρχος ελληνικός λαός και αυτός καθορίζει τελικά τις κοινοβουλευτικές ισορροπίες στην επόμενη Βουλή», τόνισε.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιόδευσε σήμερα στη Χαλκιδική και αύριο θα μιλήσει σε συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας είναι κυρίως των μουσουλμάνων υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στη Ροδόπη και το μεταναστευτικό μετά το ναυάγιο της Πύλου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments