ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Θάνος Πλεύρης
τ. υπουργός Υγείας & υποψήφιος βουλευτής Α Αθηνών ΝΔ

Θάνος Πλεύρης στο pagenews.gr: Η Υγεία ήταν πάντα προτεραιότητα μας – Ξεκινάμε και πάλι με άδειες κάλπες

Ο τ. υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και υποψήφιος βουλευτής Α Αθηνών ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε

Ο τ. υπουργός Υγείας κ. Θάνος Πλεύρης και υποψήφιος βουλευτής Α Αθηνών ΝΔ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου και αναφέρθηκε στο αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών, την Υγεία, τη Θράκη, το ναυάγιο ανοιχτά τις Πύλου, τις επερχόμενες εκλογές και άλλα θέματα.

Θάνος Πλεύρης στο pagenews.gr: Αποτίμηση του αποτελέσματος των πρώτων εκλογών

Ο κ. Πλεύρης τόνισε: “Είναι μεν άδειες οι κάλπες το λέμε συνεχώς, υπό την έννοια ότι δεν κρατάμε κάποιο σκορ που το μεταφέρουμε σε αυτές τις εκλογές αλλά από την άλλη σίγουρα υπήρξαν συμπολίτες που 41% όχι απλά καταψήφισαν την αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά υπερψήφισαν την κυβερνητική πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα είναι από τις φορές που η κυβέρνηση μετά από 4 χρόνια και δύσκολα χρόνια διακυβέρνησης με συνεχείς κρίσεις, πήρε παραπάνω ψήφους από ότι είχε πάρει..”.

“Υπήρχε μια αυτόματη σύκριση της διακυβέρνησης 2015-2019 με πρωθυπουργό τον Αλέξη Τσίπρα και 2019-2023 της Νέας Δημοκρατίας με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Πέρα όμως από τη σύγκριση που είναι ένα κομβικό σημείο και αν θέλετε δείχνει και τις αδυναμίες της αντιπολίτευσης να φέρει μια κυβερνητική πρόταση..”

Θάνος Πλεύρης στο pagenews.gr: Για τη Θράκη

Ο κ. Θάνος Πλεύρης υπογράμμισε: “Τα ζητήματα αυτά τέθηκαν από τα ίδια τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με αναρτήσεις τους και πρώην υποψήφιοι και άτομα τα οποία βρίσκονται εκεί ανέφεραν για νίκη του προεξνείου και όχι νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Παράλληλα, εμείς αυτό που θέσαμε και είναι πολιτικό ζήτημα δεν μιλάμε γενικώς και αορίστως για το τι δηλώσεις μπορεί να έχουν κάνει κάποιοι μουσουλμάνοι που ενδεχομένως αμφισβητούν, για εμάς είναι ένα κομβικό θέμα η αμφισβήτηση της συνθήκης της Λωζάννης. Είναι Έλληνες πολίτες μουσουλμάνοι στο θρήσκευμα. Υπήρχε σαφής πληροφόρηση ότι οι 2 συγκεκριμένοι όχι μόνο εξέφρασαν κάποιες θέσεις αλλά λειτουργούσαν και ως εντολοδόχοι του προξενείου και το προξενείο τους στήριξε για να βγουν βουλευτές..”.

Θάνος Πλεύρης στο pagenews.gr: Για την Υγεία

Ο κ. Πλεύρης σημείωσε: “Το κομμάτι της Υγείας επειδή είχε μια πραγματικότητα δεν αποτελεί μια δικαιολογία που έχει να κάνει με την πανδημία, εκ των πραγμάτων έγιναν αλλαγές οι οποίες έπρεπε να γίνουν αλλά δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε μεγάλες μεταρρυθμίσεις, γιατί δεν μπορούσαν να γίνουν εν μέσω πανδημίας που εκείνη τη στιγμή σε ενδιαφέρει να μπορείς να καλύψεις υγειονομικά τη χώρα. Το ΕΣΥ δομείται πια σε 3 πυλώνες βασικούς..”.