Ερωτηθείς για τη διαγραφή του κ. Κατρατντζή από τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας, ο Άδωνις Γεωργιάδης τόνισε πως «είναι αδιάφορο θέμα. Δεν είχε εκλεγεί βουλευτής. Υπάρχουν στη μειονότητα άνθρωποι που δηλώνουν Τούρκοι. Δεν συζητάμε αυτό, τις τελευταίες ημέρες, αλλά το εάν θα υπάρχουν στη Βουλή των Ελλήνων άνθρωποι που θα εκπροσωπούν την δήθεν τουρκική μειονότητα. Το ότι δεν εξελέγη αποδεικνύει ότι δεν ήταν ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου. Ο εκλεκτός του τουρκικού προξενείου εξελέγη βουλευτής. Και ακόμη το θέμα με τους μειονοτικούς βουλευτές του Σύριζα ανακινήθηκε από στελέχη του Σύριζα και όχι από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο κ. Τσίπρας δεν απαντά στις καταγγελίες και τους ισχυρισμούς των ίδιων των στελεχών του κόμματός του».
Αναφορικά με την πρόσφατη δημοσκόπηση της εταιρείας Rass, o Άδωνις είπε: «Αυτήν τη στιγμή, είναι άγνωστο το πόσες θα είναι οι βουλευτικές έδρες. Υπάρχουν τρία κόμματα, τα οποία εν δυνάμει θα μπορούσαν να μπουν στη Βουλή. Για κάθε κόμμα που μπαίνει στη Βουλή, η Νέα Δημοκρατία χάνει πέντε έδρες. Εν δυνάμει η δημοσκόπηση απεικονίζει μέχρι και εννέα κόμματα με κοινοβουλευτική εκπροσώπηση. Όλα θα κριθούν από το πόσα κόμματα θα μπουν στη Βουλή».
Σχετικά με το πρόσφατο ταξίδι στο Άγιον Όρος, ο Ά. Γεωργιάδης τόνισε ότι «όλα πήγαν μια χαρά. Προσκύνησα και πήρα πνευματική δύναμη πριν από την εκλογική μάχη. Δεν έγινε καμία πολιτική συζήτηση. Το Άγιον Όρος δεν ανήκει σε κανένα κόμμα, όπως και η Ορθοδοξία. Ο κ. Νατσιός επιζητεί να εμπλέξει Ορθοδοξία και Άγιον Όρος στον πολιτικό αγώνα».
Ως προς τον φράχτη στον Έβρο, ο Ά. Γεωργιάδης παρατήρησε ότι «ανάλογα με το ποιος μιλάει από τον Σύριζα, υπάρχει και άλλη άποψη. Άλλη άποψη εκφέρει ο Αλέξης Τσίπρας, άλλη ο Νίκος Φίλης, άλλη ο Γιάννης Μουζάλας και ούτω καθεξής».