Πολιτική

Άδωνις: Είμαστε αντίθετοι στη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Άδωνις: Είμαστε αντίθετοι στη συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Συνέντευξη παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό Open TV ο υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο Άδωνις τόνισε εισαγωγικά πως «ο Σύριζα είναι το κόμμα, το οποίο πούλησε τα κόκκινα και τα πράσινα δάνεια. Αυτό έγινε με νόμο του Σύριζα και του τότε υπουργού Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, το 2016. Τα δάνεια πουλήθηκαν σε υψηλότερο τίμημα και χωρίς προτιμησιακό δικαίωμα, σε αντίθεση με ό,τι συνέβη και αποφασίστηκε στην Κύπρο».

Αναφορικά με τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις τουρκικές βλέψεις, ο Άδωνις ξεκαθάρισε πως «η Νέα Δημοκρατία δεν αποδέχεται καμία συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο Πέλαγος».

Σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, ο Ά. Γεωργιάδης είπε ότι «το 2008 συζητιόταν η αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος. Τελικά δεν έγινε αναθεώρηση. Δεκαπέντε χρόνια μετά, συζητάμε ακόμη για το προφανές. Ότι η Κύπρος πήρε όλη την πελατεία, με τα ιδιωτικά πανεπιστήμια που δημιούργησε. Η Λάρνακα, η Λευκωσία και η Πάφος έχουν αναβαθμιστεί θεαματικά χάρη στα ιδιωτικά πανεπιστημιακά ιδρύματα, τα οποία λειτουργούν άριστα σε αυτές τις πόλεις.

Μετά από δεκαπέντε χρόνια, συζητάμε ακόμη για το εάν πρέπει να αναθεωρηθεί το άρθρο 16. Δεκαπέντε χρόνια μετά, συζητάμε για το προφανές», είπε ο Άδωνις.

Τέλος, αναφέρθηκε ότι ο Σύριζα αντιπολιτεύεται έναν Μητσοτάκη που δεν υπάρχει. Ο κόσμος δεν πιστεύει τον Σύριζα, γιατί ο κόσμος γνωρίζει ποιος είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Και όμως, ο Σύριζα επιμένει να αντιπολιτεύεται τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ως εάν ο κόσμος να μην έχει ζήσει υπό κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας του Κυρ. Μητσοτάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments