Πολιτική

Πέτσας: Είμαστε πεντακάθαροι στις δεσμεύσεις μας

Πέτσας: Είμαστε πεντακάθαροι στις δεσμεύσεις μας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τη διαύγεια των δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει ο υποψήφιος βουλευτής κ. Στέλιος Πέτσας

Πώς το είχε πει κάποτε ο πολιτικά «στραπατσαρισμένος» πλέον αρχηγός του Σύριζα; «Η οικονομία είναι το μεγάλο μας ατού». Τώρα μαδά μαργαρίτες για το εάν θα παραιτηθεί το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής και, παράλληλα, φαντάζεται, εντελώς αυθαίρετα, ότι οι δεσμεύσεις της Νέας Δημοκρατίας δεν είναι τεκμηριωμένες και είναι αντίθετες με ό,τι αναφέρεται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας. Και ο κ. Τσίπρας και ο Σύριζα προσπάθησαν να διδάξουν οικονομικά τη… Νέα Δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη, που τιμήθηκε πριν ελάχιστες εβδομάδες από τους πολίτες με το 41% των ψήφων.

Το κόμμα λοιπόν της αυταπάτης, το κόμμα που εξέδωσε το αλήστου μνήμης πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης, το κόμμα που, δήθεν, θα καταργούσε το Μνημόνιο με ένα νόμο και ένα άρθρο, τα έβαλε με το κόμμα που από το 2019 έως την προκήρυξη των εκλογών του Μαΐου του 2023 υλοποίησε το σύνολο των προεκλογικών δεσμεύσεών του.

Σύμφωνα με το νέο ψευδεπίγραφο αφήγημα του Σύριζα, οι προεκλογικές εξαγγελίες της Νέας Δημοκρατίας είναι ένα ψέμα και δεν εντάσσονται στο Πρόγραμμα Σταθερότητας.

Τη διαύγεια των δεσμεύσεων της Νέας Δημοκρατίας υπενθυμίζει ο υποψήφιος βουλευτής κ. Στέλιος Πέτσας, ο οποίος καίρια επισημαίνει: «Είμαστε πεντακάθαροι στις δεσμεύσεις μας!».

«Μακάρι τα προγράμματα των υπολοίπων πολιτικών κομμάτων να ήταν τόσο καθαρά και διαυγή όσο το δικό μας. Το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι απόλυτα κοστολογημένο», συμπληρώνει ο κ. Πέτσας, ο οποίος προσθέτει, εύλογα διερωτώμενος: «Το πρόγραμμά μας κοστίζει 9,1 δις ευρώ και είναι ενσωματωμένο σε όλο το βασικό σενάριο. Τα έχουμε κοστολογήσει όλα και τα έχουμε καταθέσει όλα. Ποιος μπορεί με απτά στοιχεία να το διαψεύσει;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments