Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Χτυπάει” κορυφαίο όνομα από μεγάλη ελληνική ομάδα

Ολυμπιακός: Χτυπάει” κορυφαίο όνομα από μεγάλη ελληνική ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Εξελίξεις τα επόμενα 24ωρα για το "κόλπο γκρόσο" της σεζόν!

Αν έπρεπε να αναδείξουμε τον MPV του περασμένου Πρωταθλήματος στη Super League, ο Ορμπελίν Πινέδα θα ήταν σίγουρα μεταξύ των πιο δυνατών υποψηφίων. Μπορεί η απόφασή του να φύγει από τη Θέλτα (ως δανεικός) και να συνεχίσει σε ένα σαφώς κατώτερο πρωτάθλημα να έμοιαζε με πισωγύρισμα, αλλά ήταν τέτοιο το «limit up» του Μεξικάνου με τη φανέλα της ΑΕΚ, που τον δικαίωσε απόλυτα.

Το πού θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν παραμένει ένα… αίνιγμα, μιάς και η Θέλτα είναι «σκληρό καρύδι» στις διαπραγματεύσεις. Εννοείται πως η ΑΕΚ ψάχνει τον τρόπο να τον διατηρήσει στο δυναμικό της και τα τελευταία 24ωρα έχει κάνει σημαντικά βήματα προόδου, ωστόσο όπως αναφέραμε παραπάνω, ο Πινέδα προέρχεται από εντυπωσιακή σεζόν και έτσι ο ανταγωνισμός για την Ένωση είναι τεράστιος.

Όχι μόνο από ομάδες του εξωτερικού, αλλά και από την Ελλάδα. Οι Ισπανοί γράφουν για τον Παναθηναϊκό, όμως το Sportdog είναι σε θέση να γνωρίζει ότι και ο Ολυμπιακός καραδοκεί για να ντύσει τον Πινέδα στα ερυθρόλευκα!

Οι Ερυθρόλευκοι ποτέ δεν αμελούν την ελληνική αγορά και φροντίζουν να «χτυπούν» μεταγραφικά ό,τι καλύτερο έχει να τους προσφέρει η Super League. Στην Ελλάδα οι μεταγραφές μεταξύ μεγάλων ομάδων είναι σπάνιες, εντούτοις αυτό δεν εμπόδισε τον Ολυμπιακό να πάρει πέρυσι τον Πασχαλάκη από τον ΠΑΟΚ και τον Χριστοδουλόπουλο από την ΑΕΚ το 2018.

Θα μπορούσε ο Πινέδα να γίνει το επόμενο μέλος της λίστας; Σίγουρα πρόκειται για μία πολύ δύσκολη περίπτωση. Στον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να γίνει μεταγραφή κεντρικού χαφ, ειδικά από τη στιγμή που ο Χουάνγκ βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδων του εξωτερικού. Αν «σκάσει» μία δυνατή πρόταση που θα οδηγήσει στην πώληση του Νοτιοκορεάτη, οι Πειραιώτες θα ψάξουν για box-to-box μέσο από το «πάνω ράφι», με τον Πινέδα να θεωρείται ιδανικός για αυτόν τον ρόλο σύμφωνα με το sportdog.gr

Φυσικά ο Μεξικάνος θα μπορούσε να συνυπάρξει με τον Χουάνγκ, δηλαδή δεν είναι απαραίτητο ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει κίνηση μόνο σε περίπτωση πώλησης του Νοτιοκορεάτη. Άλλωστε ο Πινέδα υπηρέτησε αρκετούς διαφορετικούς ρόλους στην ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα σε διάφορους σχηματισμούς. Έπαιξε ως οκτάρι, δεκάρι και πλάγιος χαφ, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για «πολυεργαλείο» στο κέντρο.

Οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στην υπόθεση του 27χρονου άσου και δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν ο Ολυμπιακός μπει δυναμικά στη μάχη για την απόκτησή του άμεσα!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments