Αθλητισμός

Ο Ολυμπιακός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο αρχηγούς

Ο Ολυμπιακός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο αρχηγούς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο αρχηγούς για να συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο - Όλα τα δεδομένα.

Ο Ολυμπιακός θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δύο αρχηγούς για να συζητήσουν για το νέο συμβόλαιο – Όλα τα δεδομένα. Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη σεζόν με τον καλύτερο τρόπο, αφού κατέκτησε το εγχώριο τρεμπλ, έφτασε ένα σουτ μακριά από τη Euroleague και γενικότερα έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δημιούργησε ένα απίθανο σύνολο που θαύμασε όλη η Ευρώπη και θέλει και τη νέα σεζόν να παρουσιαστούν ακόμη καλύτερη οι ερυθρόλευκοι, για αυτό τον λόγο έχει βάλει μπροστά τον μεταγραφικό του σχεδιασμό από πολύ νωρίς.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έκανε την αρχή με τη μεγάλη επιστροφή του, τα ονόματα που μιλούν οι Πειραιώτες είναι από το πάνω ράφι, όμως οι περιπτώσεις που «καίνε» είναι η ανανέωση των συμβολαίων των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου και το τι θα γίνει με τον Σάσα Βεζένκοφ.

Οι δύο αρχηγοί του Ολυμπιακού αναμένεται να έχουν συνάντηση με τη διοίκηση σε πρώτη φάση, με τον Σλούκα να είναι η πιο δύσκολη υπόθεση εκ των δύο. Η λογική λέει ότι ο Παπανικολάου εύκολα ή δύσκολα θα παραμείνει στο λιμάνι για τουλάχιστον δύο χρόνια, ενώ ο έτερος… Κώστας δεν θα έχει ιδιαίτερο θέμα με το οικονομικό κομμάτι, αλλά με τον ρόλο που θα έχει στον Ολυμπιακό της νέας σεζόν και της επόμενης διετίας.

Αυτό που έχει σημασία είναι ότι ο Σλούκας όπως και «Παπ» απολαμβάνουν τις διακοπές τους, γεμίζουν τις μπαταρίες τους και την ίδια ώρα αποφασίζουν για το μέλλον τους, με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να έχει τις δύο κρίσιμες συναντήσεις με τους αρχηγούς της ομάδας στις αρχές Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση που υπάρχει είναι πως οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αρχές Ιούλη. Και αυτό έχει να κάνει τόσο με την ανάγκη των παικτών για άμεση ξεκούραση και αποφόρτιση, αλλά και με το γεγονός πως οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλους έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν τότε και με τον Σάσα Βεζένκοφ, ενώ όσον αφορά την περίπτωση του Σλούκα, δεν αποκλείεται να υπάρξει ένα ακόμη ραντεβού σε εκείνο το διάστημα, αυτό με τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Τέλος, όσον αφορά το χρονικό των δύο συμβολαίων που αναμένεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στους δύο Έλληνες παίκτες θα είναι για 2+1 χρόνια, με του Παπανικολάου να μοιάζει πιο πολύ τυπικό το θέμα, αλλά του Σλούκα να μην είναι απλή υπόθεση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments