Αθλητισμός

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από Ιταλία για τον Δικέφαλο

Δύο εξαιρετικές περιπτώσεις από Ιταλία για τον Δικέφαλο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Με τον Βίκτορ Κοβαλένκο έχει συνδεθεί ο Δικέφαλος, καθώς ο διεθνής Ουκρανός άσος φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Με τον Βίκτορ Κοβαλένκο έχει συνδεθεί ο Δικέφαλος, καθώς ο διεθνής Ουκρανός άσος φαίνεται ότι δεν έχει μέλλον στο ιταλικό πρωτάθλημα. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Αταλάντα και φέτος αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού στη Σπέτσια, με τη φανέλα της οποίας έκανε 20 ματς και εβγαλε μια ασίστ.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι δεν έχει μέλλον στη Serie A και, κάπως έτσι, ήρθε στο προσκήνιο μέσω του ιταλικού Τύπου το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.

Το sportdog μίλησε με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, expert τού ιταλικού ποδοσφαίρου, προκειμένου να σχολιάσει την πληροφορία.

“Ο Κοβαλένκο ήταν δανεικός στη Σπέτσια από την Αταλάντα, είχε μια χρονιά με πάνω και κάτω, έβγαζε προβλήματα τραυματισμών”, σχολίασε αρχικά και στη συνέχεια πρόσθεσε: “Είναι εσωτερικός χαφ σε τριάδα, μπορεί να παίξει και με τα δύο πόδια, όχι με πάρα πολύ παραγωγικά καθήκοντα, έχει ένα συμπαθητικό σουτ από μακρινή απόσταση”.

Αν έρθει στον ΠΑΟΚ θα έχει τη φανέλα του βασικού στο σπίτι;

“Δεν είναι απαραίτητο ότι θα κλειδώσει τη θέση, εδώ δεν ήταν βασικός στη Σπέτσια. Βγάζει και προβλήματα τραυματισμών”.

Πού τον “βλέπεις” στο γήπεδο;

“Έτσι όπως είδαμε πέρσι τον ΠΑΟΚ θα μπορούσε να παίζει στη θέση του Αουγκούστο”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments