Lifestyle

Λευτέρης: «Πρέπει και οι γυναίκες να βάζουν λίγο το χεράκι στην “τσέπη”»

Λευτέρης: «Πρέπει και οι γυναίκες να βάζουν λίγο το χεράκι στην “τσέπη”»
«Δεν ήθελα να τα πληρώσω όλα εγώ είναι η αλήθεια…» διευκρίνισε ο Λευτέρης μιλώντας στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα, με τη Λυδία να τον ρωτάει: «Θες να τα πληρώσουμε μισά-μισά;».

Το άλλο της μισό πήγε να βρει η Λυδία στο First Dates και σίγουρα υπήρχε κάτι «μισό» το οποίο έπρεπε να πληρώσει, αφού το ραντεβού της ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις όταν είδε τον λογαριασμό.

Λιγομίλητος και απόμακρος δεν έδειχνε να περνάει και τέλεια στο εστιατόριο της αγάπης. Σε αντίθεση με την Λυδία, η οποία προσπαθούσε με το χαμόγελό της να τον κάνει να ανοιχτεί και να μάθει περισσότερα για εκείνον.

View this post on Instagram

A post shared by First Dates GR (@firstdatesgreece)

Το ραντεβού πήγε – όπως δήλωσαν εκ των υστέρων – αρκετά καλά, αν κι η 23χρονη κοπέλα χαρακτήρισε τον 25χρονο άντρα από τα Γιάννενα αρκετά… σοβαρό.

Το πιο… awkward σημείο της βραδιάς ήταν όταν έφτασε η ώρα του λογαριασμού. «Θα δούμε τώρα πώς θα πληρώσουμε», είπε ο Λευτέρης στη σερβιτόρα που τους ρώτησε αν θα πληρώσουν μαζί ή ξεχωριστά. «Δεν ήθελα να τα πληρώσω όλα εγώ είναι η αλήθεια…» διευκρίνισε ο Λευτέρης μιλώντας στην προσωπική του συνέντευξη στην κάμερα, με τη Λυδία να τον ρωτάει: «Θες να τα πληρώσουμε μισά-μισά;».

«Πιστεύω ότι κι οι γυναίκες πρέπει να βάλουν λίγο το χεράκι στην τσέπη…», είπε ο νεαρός στην κάμερα, με την κοπέλα να αναφέρει με τη σειρά της στο κιου για τη μοιρασιά. «Εντάξει. Τοπ. Ήταν τοπ ο τύπος».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments