Lifestyle

«Ντροπή στην κάθε Φουρέιρα που βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το “Πάτερ ημών”»

«Ντροπή στην κάθε Φουρέιρα που βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το “Πάτερ ημών”»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Οι αντιδράσεις για το νέο τραγούδι της Φουρέιρα

Έντονες αντιδράσεις σε ορισμένους κύκλους, κυρίως εκκλησιαστικούς, έχει προκαλέσει το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά μέσα από τα Mad Video Music Awards, τα οποία θα προβληθούν σε λίγες ημέρες μέσα από το MEGA.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Πιο συγκεκριμένα, έξαλλοι έχουν γίνει ιερείς και πιστοί με την αναφορά του Πάτερ Ημών στους στίχους της, θυμίζοντας άλλες εποχές, που κυνηγούσαν τα τραγούδια, έσπαζαν κινηματογράφους κι έκαιγαν «βλάσφημα»βιβλία.

Μάλιστα, ο εκδότης της ιστοσελίδας ekklisia online, Ανδρέας Καραγιάννης, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και εξέφρασε τους εν λόγω προβληματισμούς.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων «είναι ντροπή να βάζει στα προκλητικά της τραγούδια το Πάτερ Ημών», με την Κατερίνα Καινούργιου και το πάνελ της, να έχουν αντίθετοι άποψη και μάλιστα να γελάνε.

View this post on Instagram

A post shared by Eleni Foureira (@foureira)

Το ξέσπασμα της εκκλησίας για το τραγούδι της Φουρέιρα «Καίει όταν με κοιτάει, σίγουρα θέλει γιατρό. Έχει κόλλημα μαζί μου, θέλει να τον παντρευτώ. Έχει σημάδια από το κραγιόν, άδεια μπουκάλια από το παρελθόν, θέλει σε όλα να είναι παρών, με είδε και είπε ο Πάτερ Ημών» είναι οι στίχοι που έφεραν την οργή των πιστών.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments