Πολιτική

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου

Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη με Νετανιάχου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε επικοινωνία με τον πρωθυπουργό του Ισραήλ Benjamin Netanyahu, ο οποίος του τηλεφώνησε για να τον συγχαρεί για την εκλογική του νίκη.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο ηγέτες επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για την περαιτέρω ενίσχυση των διμερών σχέσεων, ενώ συμφώνησαν να συναντηθούν σύντομα.

Το απόγευμα στο ΥΠΟΙΚ ο Μητσοτάκης -Τα πρώτα μέτρα στήριξης που έρχονται

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς τους υπουργούς της κυβέρνησης από το πρώτο κιόλας υπουργικό συμβούλιο πως θα πρέπει να σηκώσουν τα μανίκια και να ξεκινήσουν τη δουλειά.

Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε για τις προτεραιότητες της κυβέρνησης, ενώ οι υπουργοί παρέλαβαν τους περίφημους μπλε φακέλους με τις 120 μεταρρυθμίσεις, τα 79 ορόσημα του Ταμείου Ανάκαμψης, αλλά και τις συνολικά 959 επιχειρησιακές δράσεις. Όπως τόνισε ο πρωθυπουργός, «όλα αυτά συγκροτούν ένα εξαιρετικά συνεκτικό και πλούσιο κυβερνητικό σχέδιο με ορίζοντα τετραετίας».

Οι 4 κατευθύνσεις της κυβέρνησης

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε στο υπουργικό συμβούλιο τις τέσσερις κατευθύνσεις της κυβερνητικής πολιτικής, οι οποίες είναι:

καλύτεροι μισθοί, καλύτερη δημόσια υγεία, καλύτερο κράτος, καλύτερη ζωή σε μια ισχυρή Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments