Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Χάρης Ζαγουρής Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Λαυρεωτικής στο pagenews.gr: Απολογισμός Πεπραγμένων

Ο Χάρης Ζαγουρής Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Λαυρεωτικής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό και αναφέρθηκε στον απολογισμό Πεπραγμένων

Ο Χάρης Ζαγουρής Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Λαυρεωτικής μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή OTANEWS με το Γιώργο Λαιμό και αναφέρθηκε στον απολογισμό Πεπραγμένων.

Χάρης Ζαγουρής Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δήμου Λαυρεωτικής στο pagenews.gr: Απολογισμός Πεπραγμένων

Ο κ. Ζαγουρής τόνισε ότι: “Είναι ένα σημαντικό γεγονός για όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για το Δήμο μας και εννοείται για την Αττική. Το γεωπάρκο Λαυρεωτικής ανήκει πλέον στο παγκόσμιο δίκτυο γεωπάρκων της Unesco. Ο κρυμμένος θησαυρός όπως το ονομάζει η ίδια η Unesco στο σαιτ της πλέον είναι ένας μοναδικός τόπος που χαρακτηρίζεται από πλούτο γεωλογικών και πολιτιστικών χώρων. Επί της ουσίας το πάρκο Λαυρεωτικής το οποίο εκτείνεται στο Λαύριο .

έλεγξε πρικρ΄νμιυ Κερατέα αλλά και σε άλλους οικισμούς τυου Δήμου Λαυρεωτικής είναι εκοίνοι οι χώροι το οποίο ο τουρίστας μπορεί να επισκεφθεί και να δει πράγματα,όπως είναι οι στοές . Είναι μια μεγάλη επιτυχία και εμπεριέχει και μια διαδικασία απερίπου 8 yers.