Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Διεθνή Καμερουνέζος επιθετικός στο “μάτι” των Πειραιωτών

Ολυμπιακός: Διεθνή Καμερουνέζος επιθετικός στο “μάτι” των Πειραιωτών

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Οι Κορδόν και Μαρτίνεθ τον έχουν ξεχωρίσει!

Ολυμπιακός – Καρλ Τοκό Εκαμπί: Τον διεθνή Καμερουνέζο επιθετικό τής Λιόν φαίνεται ότι έχουν βάλει στο μάτι οι άνθρωποι των Πειραιωτών, καθώς μπορεί στην ομάδα να έχουν τον πρώτο λόγο στα μεταγραφικά οι Αντόνιο Κορδόν και Ντιέγκο Μαρτίνεθ, αλλά οι Κριστιάν Καρεμπέ και Ζοσέ Ανιγκό παραμένουν στο Λιμάνι και, μάλιστα, σε ισχυρή θέση.

Κάτι που σημαίνει ότι το κλαμπ δεν έχει κόψει τους καλούς δεσμούς που έχει με τη Γαλλία, όπως φαίνεται και με την περίπτωση του Εκαμπί, που έχει για έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα του και η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 8 εκατ. ευρώ.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σινάκο, δημοσιογράφο που γνωρίζει πολύ καλά το ποδόσφαιρο στη Γαλλία, για να συλλέξουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.

Επιθετικός είναι, παντού παίζει, αλλά είναι δανεικός στην Ρεν γιατί οι οπαδοί της Λιλ δεν τον θέλουν. Ψάχνει ομάδα επειδή δεν έχει καλή σχέση με τους οπαδούς. Σχετικά γρήγορος, χάνει γκολ αν και μπορεί να έχει κάνει ωραία προσπάθεια. Αλλά όταν σκοράρει, σκοραρει μαζικά – Δηλαδή για 4-5 διαδοχικά ματς. Αλλά μετά μπορεί να κάνει 10 ματς για να σκοράρει ξανά“, ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Μ. Σινάκος.

Τα καλά του στοιχεία;

“Είναι επικίνδυνος, μπορεί να τα καταφέρει καλά στο 1 με 1, μπορεί να παίξει και φορ περιοχής, ενώ είναι και σε σχετικά καλή ηλικία, μόλις 30 ετων”.

“Παίζει παντού στην επίθεση – Δεν έχει το εύκολο γκολ – 3-4 εκατ. ευρώ για τη Λιόν”

Η κύρια θέση του ποια είναι;

“Παίζει παντού, κυρίως, εξτρέμ, αλλά παίζει και κορυφή, δοκιμάστηκε στη Ρεν φέτος και πήρε τη θέση τού κλασσικού επιθετικού που υπήρχε στην ομάδα. Δεν παίζει με πλάτη όμως και δεν έχει εύκολο γκολ”.

Σε σχέση με τον Μπακαμπού;

“Ο Μπακαμπού έχει σκοράρισμα, είχε το εύκολο γκολ. Αυτός δεν έχει”.

Πόσο μπορεί να τον παραχωρήσει η Λιόν;

“Δεν είναι κακή περίπτωση ποδοσφαιριστή. Αλλά δεν πρόκειται να επιστρέψει στη Λιόν και λόγω της κόντρας που έχει με τους οπαδούς της ομάδας. Αλλά έχει αξία ως ποδοσφαιριστής. Θεωρώ ότι 3-4 εκατ. ευρώ μπορεί να τα ζητήσει η Λιόν” .

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments