Αθλητισμός

Θέλει και άλλον παίκτη του Άρη η ΑΕΚ

Θέλει και άλλον παίκτη του Άρη η ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Η πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo" αποκαλύπτει νέο ενδιαφέρον της Ένωσης για ποδοσφαιριστή, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στους Θεσσαλονικείς.

Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον επιθετικό της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Ραφαέλ Καμάτσο, που πέρυσι έπαιξε δανεικός στον Άρη, αποκαλύπτει η πορτογαλική εφημερίδα «O Jogo».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, «η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Καμάτσο από τη Σπόρτινγκ, ωστόσο ο Πορτογάλος αρνείται να μετακομίσει ξανά στην Ελλάδα». Εν συνεχεία επισημαίνεται ότι πρόθεση της πορτογαλικής ομάδας είναι να αποδεσμεύσει τον παίκτη, αλλά τώρα που έχουν προκύψει προτάσεις, η πώληση θα είναι πιο συμφέρουσα.

Εν συνεχεία υπογραμμίζεται πως «εκτός από την ΑΕΚ, υπάρχουν ομάδες από την Τουρκία και τη Γερμανία που θέλουν τον παίκτη, ο οποίος, πάντως, επιθυμεί να παραμείνει στην Πορτογαλία». Και καταλήγοντας στο ρεπορτάζ επισημαίνεται πως «ο Καμάτσο είναι από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες στη Σπόρτινγκ, αλλά η παραμονή του δεν είναι λύση και το μέλλον του θα καθοριστεί τις επόμενες ημέρες». 

Να θυμίσουμε πως ο Καμάτσο με τον Άρη έκανε 32 συμμετοχές, μόνο όμως οι 9 ήταν ως βασικός. Πέτυχε 3 γκολ και είχε 2 ασίστ.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments