Πολιτική

Ο Στέργιος Καλπάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Στέργιος Καλπάκης νέος εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το κενό της Πόπης Τσαπανίδου καλύφθηκε.

Το κενό της Πόπης Τσαπανίδου καλύφθηκε. Ο Στέργιος Καλπάκης θα είναι ο νέος εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση της Πόπης Τσαπανίδου όπως αποφασίστηκε από τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος. Ο κ. Καλπάκης ήταν έως τώρα αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ. Προέρχεται από τη ΔΗΜΑΡ, της οποίας είχε διατελέσει γραμματέας. Κατάγεται από τη Βέροια. Χαίρει εκτίμησης από όλες τις τάσεις του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξίζει να σημειωθεί πως θεωρείται βέβαιο πως κάθε υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος θα έχει το δικό του επικοινωνιακό επιτελείο.

Σε ήπιο κλίμα κυμάνθηκε η σημερινή συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια προσπάθεια τα κορυφαία στελέχη του κόμματος να ρίξουν τους τόνους μετά το αρχικό σοκ και τις αλυσιδωτές εξελίξεις από την αποχώρηση του Αλέξη Τσίπρα από την Προεδρία του κόμματος, αλλά μεταφέροντας στην πραγματικότητα τη σύγκρουση που σοβεί παρασκηνιακά για το χρόνο εκλογής του νέου Προέδρου στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Με δεδομένο, άλλωστε, ότι η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ κατέληξε σε έναν οδικό χάρτη ανασυγκρότησης του κόμματος στην τελευταία συνεδρίασή της, τη σημερινή διαδικασία άνοιξε με εισήγησή της η Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ , Ράνια Σβίγκου, η οποία αφού αναφέρθηκε εγκωμιαστικά στον Αλέξη Τσίπρα, επανέλαβε την προηγούμενη απόφαση του συλλογικού οργάνου για:

Διαρκές συνέδριο: 25-26 Αυγούστου

Πρώτος γύρος Εκλογής Προέδρου: 3 Σεπτεμβρίου

Δεύτερος γύρος Εκλογής Προέδρου: 10 Σεπτεμβρίου

 
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments