ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Γιώργος Σταμάτης
Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ

Γιώργος Σταμάτης στο pagenews.gr: Οι προτεραιότητες της κυβέρνησης στα κοινωνικά θέματα την τετραετία

Ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Γιώργος Σταμάτης μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε σε ζητήματα κοινωνικής ένταξης, την κυβερνητική πολιτική για την επόμενη τετραετία, το αποτέλεσμα των εκλογών κ.α.

Ο Βουλευτής Επικρατείας ΝΔ Γιώργος Σταμάτης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου  όπου αναφέρθηκε σε ζητήματα κοινωνικής ένταξης, την κυβερνητική πολιτική για την επόμενη τετραετία, το αποτέλεσμα των εκλογών κ.α.

Γιώργος Σταμάτης στο pagenews.gr: Κοινωνική ένταξη, κυβερνητική πολιτική της επόμενης τετραετίας

Ο κ. Γιώργος Σταμάτης δήλωσε ότι: “Η θητεία μου και η εμπειρία μου ως Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο κομμάτι της Πρόνοιας προφανώς θα με βοηθήσει τα μέγιστα στον άλλο ρόλο στο κοινοβούλιο με τις αντίστοιχες παρεμβάσεις με προτάσεις προς όφελος καταρχήν της κοινωνίας και στο έργο της κυβέρνησης όπως αυτό έγινε με την ψήφο εμπιστοσύνης και τις προγραμματικές δηλώσεις. Πότε κανείς δεν μπορεί να απεμπολεί την όποια ιδιότητά του έχει από πριν, εγώ πάλι όπως θα βρίσκομαι και στα έδρανα της Βουλής, θα βρίσκομαι και στο δρόμο, στο πεζοδρόμειο, σε αυτούς τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη….”

“‘Οσον αφορά τις 2 κυρίες με αναπηρία η μία κάνοντας χρήσ λευκού μπαστουνιού και η άλλη κάνοντας χρήση του σκύλου οδηγού. Πεποίθησή μου είναι ότι είμαστε βουλευτές για το λαό και ο καθένας δίνει το στίγμα του με βάση πως θέλει να πορευθεί. Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι το μήνυμα της προσβασιμότητας, της ορατότητας αυτών των ανθρώπων και κυρίως ότι αυτή η κοινοβουλευτική περίοδος να είναι ακόμη πιο συμπεριληπτική και πιο δημιουργική σε πολιτικές και νόμους όσον αφορά τα ΑμεΑ. Σχετικά με το ποστ που ο πρωθυπουργός χρησιμοποίησε με έναν συμπολίτη μας που ήταν πριν άστεγος είναι ο ίδιος άνθρωπος που ο πρωθυπουργός τον είχε συναντήσει πριν 1.5 χρόνο περίπου στο λιμάνι την ώρα που ήταν άστεγος. Με αυτό το βίντεο ήθελε να δείξει ότι υπάρχει πλέον ένα πρόγραμμα το στέγαση και εργασία του οποίου είχα την τιμή να βραβευθώ από ένα Ινστιτούτο της Αυστρίας στην καινοτομία στην πολιτική..”