Αθλητισμός

Προβάρει τα πράσινα ο Παπαπέτρου!

Προβάρει τα πράσινα ο Παπαπέτρου!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τέλος ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την Παρτίζαν με τον Έλληνα φόργουορντ να προβάρει τα πράσινα του Παναθηναϊκού και να αποχαιρετά την πρώην ομάδα του

Παρελθόν από την Παρτίζαν αποτελεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. Ο Έλληνας φόργουορντ αποχαιρέτησε την πρώην ομάδα του, ενώ το ίδιο έπραξε και ο σερβικό σύλλογος ο οποίος τον ευχαρίστησε για την προσφορά του στον σύλλογο.

Την περσινή σεζόν στην EuroLeague, ο Παπαπέτρου σκόραρε 5.4 πόντους και μάζεψε 2.3 ριμπάουντ σε 20’36” κατά μέσο όρο και πλέον αναμένεται να επαναπατριστεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά ανέφερε: “Θα είμαι για πάντα ευγνώμων που ήμουν μέλος της οικογένειας της Παρτίζαν. Την περασμένη σεζόν αποτύχαμε και πετύχαμε, αλλά το πιο σημαντικό ήταν ότι παλέψαμε σαν ένας. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και ολόκληρο τον οργανισμό της Παρτίζαν.

Τους συμπαίκτες μου, κάθε μέρα ήταν πολύτιμη και ακόμα και στις δυσκολότερες στιγμές μείναμε μαζί. Σας ευχαριστώ. Οι φιλίες θα παραμείνουν για πάντα.

Τον καλύτερο προπονητή που υπάρχει, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, ευχαριστώ που με επέλεξες και που μου έδωσες την ευκαιρία να είμαι κομμάτι κάτι τόσο σπουδαίου.

Κάθε μέρα ήταν μάθημα μαζί σου και αυτά τα μαθήματα θα με ακολουθούν για το υπόλοιπο της ζωής μου. Δύσκολο να πω αντίο στους ανθρώπους που μου έδωσαν τόση ανιδιοτελή αγάπη. Πάντα θα ακολουθώ και θα υποστηρίζω την Παρτίζαν”.

Το “αντίο” της Παρτίζαν: “Ιωάννη, ευχαριστούμε για όλα! Σου ευχόμαστε τα καλύτερα στη συνέχεια της καριέρας σου! Καλή τύχη!”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments