Pagenews.gr Οδηγός. Παραγωγή pagenews.gr

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη Υπ. Περ. Σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη: Στόχος μου να προσφέρω στον συνάνθρωπο

Η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και άλλα θέματα.

Η Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή Otanews με το Γιώργο Λαιμό όπου αναφέρθηκε στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές και άλλα θέματα. 

Ρίτα Πικρού-Μωραϊτάκη Υπ. Περ. Σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη: Στόχος μου να προσφέρω στον συνάνθρωπο

Η κ. Ρίτα Πικρού – Μωραϊτάκη τόνισε: “Η αλήθεια είναι ότι αγαπάω τον άνθρωπο και να κοιτάμε τον συνάνθρωπό μας. Ήδη βρισκόμαστε σε μια στιγμή της Ελλάδας μας που πραγματικά πήγαμε πολύ καλά και στις προηγούμενες εθνικές εκλογές και προτεραιότητα στον τόπο μας είναι να είσαι σωστός στον άνθρωπο. Αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ είναι ότι έχω πρότυπα μπροστά μου που αρχίζουν από την οικογένεια που είμαι στο Ελπίδα με την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία έχει κάνει ένα τεράστιο έργο και αυτό που μας ενδιαφέρει είναι κανένα παιδί να μην χάνεται από καρκίνο. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε για να δώσουμε υγεία στον άνθρωπο και επίσης είναι σημαντικός ο ρόλος που πήρα, διευθύνουσα στο ΕΚΑΠΤΥ στην Υγεί. Για την ποιότητα στον άνθρωπο και στο τι έχει μέσα στον ευατό του και τι ακουμπά με τα συστήματα, η άριστη ποιότητα, το χρειαζόμαστε.

Βλέποντας από τους προγόνους μας που άλλωστε όλοι οι Έλληνες είναι πολύ κοντά και να μην ξεχνάμε τις εποχές των πολέμων ότι ο εθελοντισμός είναι κατά βάση μέσα στην ελληνική κοινωνία, το να βοηθάς ο ένας τον άλλο και να υπάρχει το εμείς και όχι το εγώ που αυτό θα ήθελα να αντιστραφεί και όλοι μαζί να δώσουμε βαρύτητα ώστε να δημιουργηθεί ξανά η Ελλάδα του εμείς και να βοηθάμε όπου χρειάζεται είναι κάτι που έχουμε μάθει με τις ιστορίες μας, τις ρίζες μας. Το δέντρο της ζωής είναι αυτό που θέλουμε να ακολουθήσουμε, την ιστορία, την πατρίδα μας, που μας έχει μάθει να αγαπάμε τον άνθρωπο”.