Αθλητισμός

“Θρίλερ” με Σισέ στον Ολυμπιακό

“Θρίλερ” με Σισέ στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και πώς μπορούν να φέρουν χρήματα.

Ολυμπιακός – Παπ Αμπού Σισέ: Οριστικά μακριά από το Λιμάνι θα συνεχίσει στην καριέρα του ο διεθνής Σενεγαλέζος άσος, που είχε έρθει στην Ελλάδα το καλοκαίρι τού 2017 από την Αζαξιό και η αξία του, τότε, ήταν στις 600.000 ευρώ. Στη β΄ Γαλλίας είχε ξεχωρίσει ήδη από την ηλικία των 19 ετών, το 2015, και η επιμονή του Φρανσουά Μοντεστό ήταν που τον έφερε σε ηλικία 21-22 ετών στην Ελλάδα.

Στον Σισέ δεν χαρίστηκε τίποτα στα 2,5 χρόνια που ήταν στην Αζαξιό, όπως και από την ημέρα που βρέθηκε στον Ολυμπιακό: Ο Τάκης Λεμονής τον είχε ξεχωρίσει και, παρότι δεξιοπόδαρος, τον είχε βάλει αριστερά (αφού έχει και εξαιρετικό αριστερό πόδι), με αποτέλεσμα να μην χάσει ποτέ τη θέση. Μάλιστα ο Ολυμπιακός είχε δώσει το περασμένο καλοκαίρι την ευκαιρία και στον 24χρονο αδερφό του, Μόμο Σισέ, να δοκιμαστεί στου Ρέντη.

Τον χειμώνα τού 2021 βρέθηκε στη Γαλλία για λογαριασμό της Σεντ Ετιέν, με τη μορφή δανεισμού, έκανε εξαιρετικά παιχνίδια, αλλά δεν υπήρχαν τα 13 εκατ. ευρώ για να ενεργοποιηθεί η οψιόν του και επέστρεψε στην Ελλάδα. Η συνέχεια, όμως δεν ήταν ανάλογη, καθώς για τον ένα ή τον άλλο λόγο ο 27χρονος πια αμυντικός, έχει χάσει τη θέση του στην ομάδα σύμφωνα με το sportdog.gr

Σε μια περίοδο, μάλιστα, που έχει και προσωπικά προβλήματα να αντιμετωπίσει (με την πρώην γυναίκα του), ήρθε και το “κόψιμο” από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των Πειραιωτών, για να “δέσει” το γλυκό. Υπάρχουν όμως πληροφορίες που θέλουν ομάδα τής Αραβίας να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του, με την αξία του να βρίσκεται πια στα 4 εκατ. ευρώ (μέγιστο είχε φτάσει στα 8 εκατ. ευρώ) αλλά το συμβόλαιό του να λήγει σε έναν χρόνο από τώρα. Κάτι που σημαίνει ότι το ερυθρόλευκο κλαμπ του δεν έχει μεγάλο περιθώριο για να ζητήσει υπέρογκο ποσό – Κάποτε στην πλατεία Αλεξάνδρας δεν υπήρχε συζήτηση για πώληση του Σισέ με λιγότερα από 12-13 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments