ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Παύλος Χρηστίδης
Βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr για το ΠΑΣΟΚ: Είμαστε εδώ για να καταθέσουμε πρόγραμμα εξουσίας

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης μίλησε στο pagenews.gr και αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά, το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών και θέματα που αφορούν το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ

Ο βουλευτής ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ Παύλος Χρηστίδης μίλησε στο pagenews.gr  και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου και αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά, το πρόσφατο αποτέλεσμα των εκλογών και θέματα που αφορούν το εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ.

Παύλος Χρηστίδης στο pagenews.gr: Για τα ελληνοτουρκικά και το ΠΑΣΟΚ 

Ο κ. Χρηστίδης για τα ελληνοτουρκικά τόνισε: “Νομίζω ότι όποιος προσπαθεί να εξηγήσει για τον πρόεδρο Ερντογάν την επόμενη ημέρα ακριβώς των δηλώσεών του βιάζεται πάρα πολύ. Ο κ. Ερντογάν μας έχει συνηθίσει σε συνεχείς αλλαγές τακτικής, έχει μια στρατηγική η οποία έχει αποτυπωθεί πάρα πολλλές στο κομμάτι της Γαλάζιας Πατρίδας αυτή είναι μια στρατηγική η οποία βήμα το βήμα θέλει να ενισχύει τη θέση στο διεθνές παιχνίδι, επομένως δεν είναι μια καλή εξέλιξη για εμάς το γεγονός ότι παίνρει και την αναβάθμιση και τον εκσυχρονισμό των παλαιών f16 και την αγορά των καινούριων. Αυτό είναι κάτι κακό. Δεύτερον η διεθνής κοινότητα ξεχνάει πάρα πολύ γρήγορα ή φαίνεται ότι ξεχνάει πάρα πολύ γρήγορα γιατί αναφέρατε προηγουμένως και τα ζητήματα του Έβρου, την εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού θα έλεγα φεύγοντας και από τα ζητήματα που αφορούν την Ελλάδα υπάρχει προσπάθεια παρέμβασης του κ. Ερντογάν σε έναν τεράστιο άξονα ο οποίος ξεκινά από αυτά που συμβαίνουν στην Ουκρανία μέχρι πράγματα τα οποία συμβαίνουν στην Αφρική. Όλα αυτά θέλουν από τη δική μας πλευρά μια σοβαρή στρατηγική..”.

Σχετικά με το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ υπογράμμισε: “Το πρώτο αποτέλεσμα το περιμέναμε, ήταν κάτι το οποίο το βλέπαμε και επιβεβαίωσε αυτό το οποίο αντιλαμβανόμασταν από τους πολίτες. Αν μπορούσαν οι δημοσκοπικές εταιρείες αυτό να το αποτυπώσουν προεκλογικά και το αποτέλεσμά μας θα ήτανν αρκετά μεγαλύτερο γιατί επηρεάζουν οι δημοσκοπήσεις το τελικό αποτέλεσμα. Εμείς είμαστε εδώ για να καταθέσουμε ένα πρόγραμμα εξουσίας δεν είμαστε ούτε κόμμα συμπλήρωμα ούτε κόμμα της αντιπολίτευσης περιμένοντας την επανάσταση να ωριμάσει. Είμαστε εδώ γιατί θέλουμε η χώρα να έχει αλλαγές…”.