ΟΤΑ

Κεραυνοί Νίκα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά

Κεραυνοί Νίκα: Η Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά
Αποκαλυπτικός και καταιγιστικός σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε το χρίσμα στον Δημήτρη Πτωχό.

Αποκαλυπτικός και καταιγιστικός σήμερα ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στην Τρίπολη μετά την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας που έδωσε το χρίσμα στον Δημήτρη Πτωχό.

Το σύστημα Αντώνη Σαμαρά καταγγέλλει ο Παναγιώτης Νίκας, πως λειτουργεί σαν κόμμα μέσα στο κόμμα. Από την πρώτη ημέρα που ανέλαβα δέχτηκα αφόρητες πιέσεις από το σύστημα Σαμαρά, για τις τοποθετήσεις Αντιπεριφερειαρχών αλλά και ζητήματα μείζονος σημασίας όπως το φυσικό αέριο που είχα καθαρή θέση για το εθνικό συμφέρον και άλλα σημαντικά έργα. Τους είπα φεύγω ησυχάστε!!!! Αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό. Έβλεπα εξελισσόμενο ένα μηχανισμό φθοράς και διάλυσης της παράταξης και με στόχο τον βουλευτή Αρκαδίας Κώστα Βλάσση που ήταν η προτεινόμενη λύση.

-Την μεγαλύτερη πίεση δεν την αισθάνθηκα από τον Τατούλη και από την αντιπολίτευση, αλλά από αλλού… υπονοώντας το σύστημα Σαμαρά.

-Η περιφέρεια Πελοποννήσου έχει εκχωρηθεί στο σύστημα Σαμαρά, υπάρχει υβριδική λειτουργία της Πολιτικής Άνοιξης. Αν θες να είσαι διοικητής νοσοκομείου πρέπει να περάσεις από εκεί. Αν θες να πας σε νομικά πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου πρέπει να έχεις την έγκριση. Αν θες να είσαι διευθυντής κρίσιμων μονάδων του δημοσίου τομέα πρέπει να πάρεις έγκριση από εκεί. Αν θες να είσαι δήμαρχος πρέπει να λες κάθε μέρα ευχαριστώ τον αρχηγό … που μου έδωσε το φωτοτυπικό!!!

-Δόθηκε το χρίσμα  σε νέο υποψήφιο παρακοιμώμενο του κ. Σαμαρά, χωρίς καμιά εμπειρία. Ούτε καν εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος.

-Είχα πάρει την απόφαση να μην κατέλθω στις εκλογές πριν ένα χρόνο και το είχα ανακοινώσει στον πρωθυπουργό. Ζήτησα την αλλαγή του επικεφαλής και την επιλογή συγκεκριμένης πρότασης την οποία δεν κοινολόγησα.

-Γιατί γίνονται όλα αυτά; Γιατί ο περιφερειάρχης δεν ελέγχεται. Δεν υπακούει δεν είναι βέβαιοι ότι θα είναι κατά τας υποδείξεις.

-Οι περιφερειακοί σύμβουλοι είναι ελεύθεροι να πάνε σε όποιο συνδυασμό θέλουν. Θα έχουν την συμπαράσταση μου. Αν και έχω προτάσεις για σύσταση ανεξάρτητου συνδυασμού δεν θα το κάνω γιατί θα μείνω πιστός σε όσα λέω. Εγώ φεύγω, είναι δική μου η απόφαση.

-Θέλω να με αφήσουν ήσυχο… δεν θέλω να με νεκρολογούν και κυρίως άνθρωποι που δεν έχουν προσφέρει τίποτα.

-Είναι μικρό το κακό αν χάσουμε κάποιες εκλογές. Είναι μεγάλο το κακό αν καταστρέψουμε τον αξιακό μας κόσμο. είχε πει ο Εθνάρχης Κώστας Καραμανλής, ανέφερε με νόημα κλείνοντας ο κ. Νίκας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments