Αθλητισμός

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Χαφ με χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Ολυμπιακό

Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος: Χαφ με χαρακτηριστικά που αρέσουν στον Ολυμπιακό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και φουντώνουν οι πληροφορίες για μεταγραφικό φλερτ του Ολυμπιακού

Τις τελευταίες ημέρες ολοένα και φουντώνουν οι πληροφορίες για μεταγραφικό φλερτ του Ολυμπιακού με τον διεθνή χαφ, Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, αλλά και πιθανότητα να υπάρξει κίνηση για τον παίκτη. Σε αυτή τη φάση δεν υπάρχει καμία αντίδραση από μεριάς Ολυμπιακού για αυτές τις πληροφορίες και δεδομένα τίποτα επιβεβαιωμένο από τους «Ερυθρόλευκους» για έναν μέσο, πάντως, που έχει στοιχεία που άρεσαν και αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας.

Στα 21 του χρόνια ο Αλεξανδρόπουλος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Σπόρτινγκ, ωστόσο τα δεδομένα έχουν φέρει τα πράγματα έτσι ώστε να κοιτάζει για τον επόμενο προορισμό του. Και αυτό διότι δεν είναι στα βασικά πλάνα των Πορτογάλων. Μία ομάδα που δείχνει να τον θέλει για τα καλά είναι η Κοπεγχάγη.

Η πλευρά του παίκτη, σύμφωνα και με όσα προκύπτουν και από την Πορτογαλία, εξακολουθεί να προτιμά το εξωτερικό. Παιδιά άλλωστε όπως ο Αλεξανδρόπουλος ή ο Λυκογιάννης σε πιο μικρή ηλικία από τη στιγμή που πήγαν έξω επεδίωξαν να μείνουν και εκεί, παίζοντας σε ομάδες του εξωτερικού. Αυτό, φυσικά, δεν σημαίνει ότι τα δεδομένα δεν μπορούν να αλλάξουν.

Ο Ολυμπιακός από την άλλη παραμένει ανοιχτό να κάνει μία ακόμα κίνηση για το κέντρο του. Να επιδιώξει δηλαδή να κλείσει έναν ακόμα μέσο με τη βασική στόχευση να δείχνει ότι είναι η θέση Νο8.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments