Ελλάδα

Δήμαρχος Λουτρακίου στο pagenews.gr: Πολύ δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά

Δήμαρχος Λουτρακίου στο pagenews.gr: Πολύ δύσκολη η κατάσταση με τη φωτιά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi//youtube

Δηλώσεις του Δημάρχου Λουτρακίου Γιώργου Γκιώνη στο pagenews.gr

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων από την Τρίτη (18/7) και για έξι μήνες προκειμένου να αντιμετωπιστούν οι έκτακτες ανάγκες και να γίνει διαχείριση των ζημιών και των προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από την φωτιά.

Την κήρυξη του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, αποφάσισε ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, ύστερα από αίτημα της δημοτικής αρχής, για τη διαχείριση των συνεπειών που προέκυψαν από την καταστροφική δασική πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 17.07.2023 στις Δημοτικές Κοινότητες Λουτρακίου – Περαχώρας και Ισθμίας της Δημοτικής Ενότητας Λουτρακίου – Περαχώρας και της Δημοτικής Κοινότητας Αγίων Θεοδώρων.

Το pagenews.gr επικοινώνησε με το Δήμαρχο Λουτρακίου (20:20/18 Ιουλίου) και τόνισε: ” Είναι πολύ χάλια η κατάσταση με τη φωτιά, είναι πάρα πολύ δυσκολα. Στάλθηκε μήνυμα για εκκένωση του οικισμού Γλυκιά Ζωή. Υπάρχουν συνεχείς αναζωπυρώσεις. Είναι υπό έλεγχο το μέτωπο προς τα διυλιστήρια”. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments