Ελλάδα

Φωτιές τώρα: Εκκενώνονται προληπτικά περιοχές στο Λουτράκι – Χωρίς ενεργό μέτωπο σε Σαρωνίδα και Κουβαρά

Φωτιές τώρα: Εκκενώνονται προληπτικά περιοχές στο Λουτράκι – Χωρίς ενεργό μέτωπο σε Σαρωνίδα και Κουβαρά

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ακόμα, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο στην περιοχή Καλλιθέα, στο Λουτράκι

Μάχη με τις φλόγες εξακολουθούν να δίνουν και σήμερα οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής σε Ανατολική Αττική, Λουτράκι και Δερβενοχώρια. Δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο σε Σαρωνίδα και ΚουβαράΑυτήν την ώρα, δεν υπάρχει ενεργό μέτωπο σε Σαρωνίδα και Κουβαρά. Ωστόσο, η επιχείρηση για πλήρη έλεγχο συνεχίζεται και με τις επίγειες δυνάμεις και με τα εναέρια μέσα που κάνουν διαβροχή.

Συνεργεία της Αρωγής, μαζί με τον υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστσίας, Χρήστο Τριαντόπουλο, ήταν από το πρωί στο κινητό κέντρο επιχειρήσεων Ολύμπος (43ο χλμ Αθηνων Σουνιου), όπου έγινε κατανομή των συνεργείων και έχουν ξεκινήσει ήδη με τους αντιδημάρχους της περιοχής να μπαίνουν στους οικισμούς για καταγραφή.

Εντολή εκκένωσης για Άγιο Χαράλμπο και Πανόραμα

Παράλληλα, παρόλο που στην περιοχή Καλλιθέα, στο Λουτράκι, δεν υπάρχει ενεργό μέτωποστους κατοίκους των περιοχών Άγιος Χαράλαμπος και Πανόραμα, δόθηκε εντολή εκκένωσης.

Υπό έλεγχο η φωτιά στα Δερβενοχώρια

Στα Δερβενοχώρια, η φωτιά έχει ελεγχθεί στα νότια, στην περιοχή του Τιτάνα, και οι επιχειρήσεις των επίγειων εστιάζουν στην ανατολική και στη δυτική πλευρά της περιμέτρου της φωτιάς.

Επειδή, όμως, το δάσος που υπάρχει στην περιοχή είναι πυκνό, οι εναέριες δυνάμεις έχουν ενισχυθεί.Τέλος, σημειώνεται ότι έχει σταλεί προειδοποιητικό 112 για το Θριάσειο λόγω πυκνών καπνών από τη φωτιά που μαίνεται βόρεια.Σύμφωνα με το μήνυμα, οι πολίτες θα πρέπει να παραμένουν σε εσωτερικούς χώρους και να κλείσουν πόρτες και παράθυρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments