Ελλάδα

Ενημέρωση πυροσβεστικής Αρτοποιός: Η Πυροσβεστική εστιάζει σε τρία μέτωπα φωτιάς

Ενημέρωση πυροσβεστικής Αρτοποιός: Η Πυροσβεστική εστιάζει σε τρία μέτωπα φωτιάς

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot glomex

Δεν έχει τέλος ο πύρινος εφιάλτης που έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία 24ωρα στη χώρα, αφού οι ακραίες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς παραμένει εξαιρετικά υψηλός

Δεν έχει τέλος ο πύρινος εφιάλτης που έχει κάνει την εμφάνισή του τα τελευταία 24ωρα στη χώρα, αφού οι ακραίες καιρικές συνθήκες συνεχίζονται και ο κίνδυνος πρόκλησης πυρκαγιάς παραμένει εξαιρετικά υψηλός, σύμφωνα με έκτακτη ενημέρωση του αρχηγείου της Πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΣ, Γιάννης Αρτοποιός έχουν ξεσπάσει 62 πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο, οι περισσότερες εκ των οποίων αντιμετωπίστηκαν εγκαίρως. Η Πυροσβεστική εστιάζει σε τρία μέτωπα φωτιάς σε Δυτική Αττική, Λακωνία και Ρόδο.

Συγκεκριμένα, στο μέτωπο που αναζωπυρώθηκε ανάμεσα σε Μάνδρα και Μέγαρα επιχειρούν 11 αεροσκάφη καθώς και 11 ελικόπτερα. Παράλληλα, ΝΑ του οικισμού Λευκόχρωμα Λακωνίας υπάρχει ενεργό μέτωπο στο οποίο επιχειρούν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Τέλος, μαίνεται η πυρκαγιά που έχει ξεσπάσει στη Ρόδο όπου επιχειρούν 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments