ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Στέργιος Καλπάκης
Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ

Στέργιος Καλπάκης στο pagenews.gr: Στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ προχωράμε ενωτικά και συλλογικά στην επόμενη μέρα

Ο Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέργιος Καλπάκης μίλησε στο pagenews.gr όπου αναφέρθηκε στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος και τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, τις πρόσφατες πυρκαγιές αλλά και για την ψήφο των αποδήμων.

Ο Εκπρόσωπος Τύπου ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ κ. Στέργιος Καλπάκης μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Opinion Leader” με τη Σοφία Χύτου όπου αναφέρθηκε στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος και τις επερχόμενες εσωκομματικές εκλογές, τις πρόσφατες πυρκαγιές αλλά και για την ψήφο των αποδήμων.

Στέργιος Καλπάκης στο pagenews.gr: Για τις πρόσφατες πυρκαγιές

Ο κ. Καλπάκης τόνισε: “Είμαστε στην 4η μέρα που έστω σε μικρότερο βαθμό συνεχίζεται και δίνεται αυτή η δύσκολη μάχη στα πύρινα μέτωπα. Αυτό που θέλω να πω είναι καταρχήν ότι η σκέψη μας είναι σε όλους τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται, που βλέπουν τις περιουσίες τους να γίνονται στάχτη αλλά και στους ανθρώπους που έχουν δώσει και δίνουν ακόμη υπεράνθρωπες μάχες με τις φλόγες στα πύρινα μέτωπα. Το είπαμε εξ΄αρχής ότι αυτό που προέχει είναι το έργο της πυρόσβεσης, είναι η ασφάλεια και η ζωή των πολιτών και φυσικά και το φυσικό περιβάλλον, τα ζώα. Είδαμε δραματικές στιγμές και σε καταφύγια αλλά είδαμε και πολύ δυνατές εικόνες με διασώσεις και φυσικά οι περιουσίες των πολιτών..”.

Στέργιος Καλπάκης στο pagenews.gr: Για τις εσωτερικές διεργασίες στο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ 

Ο κ. Καλπάκης υπογράμμισε: “Βρισκόμαστε όχι πολλές ημέρες μετά την απόφαση και την ανακοίνωση του Αλέξη Τσίπρα να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την ηγεσία του κόμματος. Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια δήλωση εκείνη την ημέρα στο Ζάππειο την οποία θα την χαρακτήριζα εμβληματική και θα χαρακτήριζα ότι όλη αυτή η τοποθέτηση είναι καταρχήν ο εγγυητής της ενότητας του ΣΥΡΙΖΑ είναι και ένας οδηγός προκειμένου να προχωρήσουμε ενωτικά, συλλογικά και συντεταγμένα. Σε αυτό το χρονικό διάστημα κάναμε ακριβώς αυτό γιατί από τη μια πλευρά έχουμε ένα καθαρό διάδρομο ένα συγκεκριμένο οδικό χάρτη για τις διεργασίες μας, στις 3 Σεπτεμβρίου θα γίνει διαρκές συνέδριο και 10 Σεπτεμβρίου η εκλογή προέδρου εφόσον χρειαστεί δεύτερος γύρος αυτός θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου και μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνει το έκτακτο συνέδριο μας, όπου θα συζητήσουμε για όλα μας τα ζητήματα..”.