Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Νέο «όχι» του «Δικεφάλου» στη Ναντ για τον Αουγκούστο!

ΠΑΟΚ: Νέο «όχι» του «Δικεφάλου» στη Ναντ για τον Αουγκούστο!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο ΠΑΟΚ απέρριψε και τη δεύτερη πρόταση της Ναντ για τον Ντάγκλας Αουγκούστο, με το θέμα να απασχολεί έντονα τους «ασπρόμαυρους» και τον Βραζιλιάνο μέσο.

Η Ναντ δεν δείχνει διάθεση να αφήσει την υπόθεση του Ντάγκλας Αουγκούστο. Γι’ αυτό και επέστρεψε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με νέα πρόταση προς τον ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου. Το θέμα είναι ότι και από τη Μικράς Ασίας δείχνουν, προς το παρόν, διάθεση να μην «πέσουν» εύκολα.

Η δεύτερη πρόταση των Γάλλων είναι βελτιωμένη κατά δύο εκατομμύρια ευρώ, η προσφορά έχει φτάσει, πλέον, τα 5.000.000 ευρώ, αλλά και πάλι οι «ασπρόμαυροι» δείχνουν να είναι αρνητικοί ως προς το ενδεχόμενο πώλησης του Αουγκούστο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπήκε τέλος στις διαπραγματεύσεις και τις επαφές των δύο πλευρών.

Το θέμα παραμένει ανοικτό και σίγουρα θα απασχολήσει τον ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή να μπαίνει κι αυτός στην εξίσωση, καθώς όπως είχε αποκαλύψει η Equipe πριν από λίγες ημέρες, έχει συμφωνήσει σ’ όλα με τη Ναντ, ωστόσο γνωρίζει πολύ καλά ότι θα πρέπει να πει το «ναι» κι ο Ιβάν Σαββίδης για να γίνει η μεταγραφή.

Η υπόθεση Αουγκούστο είναι ψηλά στην «ασπρόμαυρη» ατζέντα και πολλά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μετά τα δύο παιχνίδια με την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments