Ελλάδα

Μετά τους πιλότους μας και 3ος νεκρός: Απανθρακωμένος βρέθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος

Μετά τους πιλότους μας και 3ος νεκρός: Απανθρακωμένος βρέθηκε ο αγνοούμενος κτηνοτρόφος
Ο 41χρονος κτηνοτρόφος πήγε να ελέγξει τα ζώα του στο μαντρί στην περιοχή Πλατανιστός την Κυριακή και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του.

Και δεύτερη τραγωδία μέσα σε λίγες ώρες για την περιοχή της Καρύστου, καθώς μετά και την επιβεβαίωση του θανάτου για τους 2 πιλότους του Canadair εντοπίστηκε νεκρός απανθρακωμένος μέσα σε καλύβι βρέθηκε ο 41χρονος κτηνοτρόφος που αγνοούνταν.

Ο 41χρονος κτηνοτρόφος πήγε να ελέγξει τα ζώα του στο μαντρί στην περιοχή Πλατανιστός την Κυριακή και έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη του. Ενώ την εξαφάνισή του δήλωσε στην αστυνομία ο αδερφός του. Σύμφωνα και με όσα αναφέρει το ρεπορταζ του Mega ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην περιοχή Μακρυγιαννέικα, καθώς φέρεται να μην πρόλαβε να αντιδράσει όταν η φωτιά έκαψε την περιοχή. Και βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα σε καλύβι στην προσπάθειά του να βγάλει έξω από το μαντρί τα ζώα.

Κάρυστος: Ο κτηνοτρόφος αγνοούταν από την Κυριακή Παράλληλα, αγνοούνται τα ίχνη 41χρονου κτηνοτρόφου, ο οποίος πριν από δύο ημέρες έφυγε από το σπίτι του και πήγε στο μαντρί του για να απελευθερώσει τα ζώα του, όσο η φωτιά βρισκόταν σε εξέλιξη.

Έκτοτε τα ίχνη του αγνοούνται και χθες, Δευτέρα, ο αδερφός του δήλωσε στην αστυνομία της εξαφάνισή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments