Global News

BBC: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

BBC: Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε

Πηγή Φωτογραφίας: New Europe

Με 367 ημέρες να απομένουν μέχρι την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, η αντίστροφη μέτρηση δόθηκε από την OMEGA, ιστορικό συνεργάτη και επίσημο χρονομέτρη των παγκόσμιων αγώνων.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε επισήμως! Με 367 ημέρες να απομένουν μέχρι την τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού 2024, η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε επίσημα. Η ελβετική μάρκα ρολογιών OMEGA, ιστορικός συνεργάτης των Αγώνων, εγκαινίασε αυτήν την αντίστροφη μέτρηση, που είναι εγκατεστημένη στους πρόποδες του Πύργου του Άιφελ. Οι ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα μετρώνται πλέον και εμφανίζονται μέχρι την τελετή έναρξης στις 26 Ιουλίου 2024.

«Καθώς πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί Αγώνες, αισθανόμαστε ακόμα πολλή ενέργεια και ενθουσιασμό ένα χρόνο μετά τη διοργάνωση», δήλωσε ο Raynald Aeschlimann, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της OMEGA. Οι αθλητές αρχίζουν να ονειρεύονται και φυσικά οι χρονομέτρες μας ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους. Είμαι βέβαιος ότι το Παρίσι 2024 θα είναι ένα αξέχαστο γεγονός ». «Ως αθλητής, ο τελευταίος χρόνος πριν από τους Αγώνες είναι κρίσιμος για την προετοιμασία σας, το θυμάμαι σαν να ήταν χθες, αναλυτικά ο Tony Estanquet, Πρόεδρος του Παρισιού 2024. Είτε είστε αθλητής είτε παθιασμένος φίλαθλος, ένας χρόνος από τη διοργάνωση, τα συναισθήματα αρχίζουν να αυξάνονται και σκέφτεσαι μόνο τους Αγώνες. Στην καρδιά της Πόλης του Φωτός, οι Αγώνες του Παρισιού 2024 θα είναι θεαματικοί, εμβληματικοί και αξέχαστοι και θα είναι ανοιχτοί».

Ορατή την ημέρα και φωτισμένη τη νύχτα, η αντίστροφη μέτρηση είναι εμπνευσμένη από το έμβλημα του Παρισιού 2024, με μια κεντρική φλόγα που περιβάλλεται από έναν χρυσό κύκλο. Η δομή σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση, για να δημιουργήσει ενθουσιασμό σε όλη την πόλη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments