Ελλάδα

Φωτιά στο Βελεστίνο: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον βοσκό να ζητάει βοήθεια πριν βρει τραγικό θάνατο

Φωτιά στο Βελεστίνο: Συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον βοσκό να ζητάει βοήθεια πριν βρει τραγικό θάνατο

Πηγή Φωτογραφίας: ΕΡΤ

Συγκλονίζει το βίντεο που δείχνει τις τελευταίες δραματικές στιγμές του άτυχου που έτρεχε απελπισμένος να σώσει τα ζώα και κάηκε στη φωτιά.

Τα πλάνα που απεικονίζουν τον 45χρονο βοσκό να φωνάζει, ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο στη φωτιά που ξέσπασε στον Άγιο Γεώργιο Φερών Μαγνησίας, κατέγραψε η κάμερα της ΕΡΤ με την περιγραφή της δημοσιογράφου του κρατικού καναλιού, η οποία εκείνη τη στιγμή μετέφερε το ρεπορτάζ να είναι προφητική.

“Ίσως να είναι τα πράγματα δύσκολα και για τον ίδιο, ίσως πρέπει κάποιος να τον απομακρύνει. Θα καεί ο ίδιος, θα γίνουμε μάρτυρες ενός κακού σήμερα. Δεν λέει να αφήσει τα ζώα του και να φύγει”.

“Τώρα κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων, είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται, η προτεραιότητα είναι εκεί”, ακούγεται να λέει η δημοσιογράφος επισημαίνοντας πως ο βοσκός δεν είχε καμία προφύλαξη και ότι κάποιος πρέπει να τον απομακρύνει.

Αργότερα η δημοσιογράφος Φρόσω Παύλου επιβεβαίωσε ότι ο άνθρωπος που φαινόταν στην κάμερα, ήταν ο βοσκός που έχασε τη ζωή του. “Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν”, ανέφερε στο βραδινό δελτίο της ΕΡΤ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments