Αθλητισμός

Άρης: Πρέπει να βελτιώσει πολλά αλλά το αποτέλεσμα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης

Άρης: Πρέπει να βελτιώσει πολλά αλλά το αποτέλεσμα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Το παιχνίδι με την Αραράτ Αρμένια είχε όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που διέπουν τα πρώτα παιχνίδια του Άρη στην Ευρώπη τα τελευταία χρόνια.

Δεν βάζω στην εξίσωση τα παιχνίδια με την Γκόμελ που έγιναν και τα δύο στο Βικελίδης, αλλά όλα τα υπόλοιπα διπλά ματς στα οποία ο Άρης έπαιξε το πρώτο παιχνίδι εκτός έδρας, την ρεβάνς στο Βικελίδης και αποκλείστηκε σε όλα στις…λεπτομέρειες με κάκιστη εμφάνιση στο πρώτο ματς, εξαιρετική προσπάθεια, αλλά χωρίς αποτέλεσμα στην ρεβάνς. Εκτός της Γκόμελ στο μόνο παιχνίδι που προκρίθηκε ο Άρης ήταν με τη ΑΕ Λεμεσού με το πρώτο ματς όμως να γίνεται στο Βικελίδης (0-0) και στην ρεβανς με το 0-1 του Ντιγκινί βρέθηκε στην επόμενη φάση.

Στην συνέχεια; 3-0 στο Μόλντε, επική ανατροπή στο Βικελίδης με 3-0 στην κανονική διάρκεια και αποκλεισμό στην παράταση με 3-1. 2-0 στην Αστάνα, ανατροπή στο Βικελίδης με το ίδιο σκορ και αποκλεισμός στο 120 με το γκολ των φιλοξενούμενων. Στο συγκεκριμένο ματς βέβαια ο Ιταλός Φάμπρι που θα σφυρίξει την άλλη Πέμπτη την ρεβάνς με τους Αρμένιους, δεν είχε δώσει 2 καθαρά πέναλτι και είχε αποβάλει και τον Ματέο Γκαρσία. Πέρσι με Μακάμπι Τελ Αβιβ 2-0 στο Ισραήλ, νίκη μεν αλλά όχι αρκετή με το 2-1 στο Βικελίδης.

Αυτή την φορά τουλάχιστον δεν έχασε…

Χθες το παιχνίδι ήταν…ίδιο. Κάκιστος Άρης με εξαίρεση το διάστημα από το 14 ως το 40 που πέτυχε το γκολ και είχε και άλλες ευκαιρίες. Δέχθηκε ένα γκολ και θα μπορούσε στο τέλος του ημιχρόνου να δεχθεί και δεύτερο στην μεγάλη διπλή ευκαιρία των Αρμένιων. Κάκιστη λειτουργία μεσοαμυντικά και μετά από ένα σημείο…εγκράτεια για να μην χρησιμοποιήσω άλλη λέξη ώστε να μείνει το σκορ στο 1-1 και να πάει η ομάδα στην ρεβάνς πιο άνετα.

Αν το δούμε σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια η εικόνα είναι ίδια, αλλά διαφέρει το αποτέλεσμα και αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτή την στιγμή. Ο Άρης την άλλη εβδομάδα σε ένα γεμάτο Βικελίδης θεωρώ ότι αν προσέξει απλά τις κόντρες της Αρμένια και ειδικά τον Εζά και τον Σερομπιάν θα βρει τα γκολ της πρόκρισης.

Πηγή: gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments