Αθλητισμός

Πόλο: Δεύτερη στον κόσμο η εθνική – Λύγισε από την Ουγγαρία στα πέναλτι

Πόλο: Δεύτερη στον κόσμο η εθνική – Λύγισε από την Ουγγαρία στα πέναλτι

Πηγή Φωτογραφίας: AP Photo/Eugene Hoshiko

Η πανίσχυρη Ουγγαρία λύγισε την Ελλάδα στα πέναλτι (14-13, 10-10 κ.δ.) και στέφθηκε Παγκόσμια πρωταθλήτρια

Σε ένα παιχνίδι θρίλερ ως το τελευταίο δευτερόλεπτο, η Εθνική πόλο ανδρών ηττήθηκε 14-13 στα πέναλτι (10-10 κ.δ.) από την Ουγγαρία και φεύγει με το ασημένιο μετάλλιο από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Φουκουόκα.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου τα έδωσαν όλα, κοίταξαν στα μάτια τους πανίσχυρους Ούγγρους και αγκάλιασαν τον τίτλο, όμως οι λεπτομέρειες τους κράτησαν στη δεύτερη θέση.

Η Ουγγαρία ήταν αυτή που κράτησε τον έλεγχο στην αρχή του ματς, με την Ελλάδα να ανεβάζει σταδιακά ρυθμό. Το ματς ήταν αμφίρροπο σε όλη τη διάρκεια. Και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν πάρει τη νίκη νωρίτερα, όμως το παιχνίδι κρίθηκε τελικά στα πέναλτι. Οι Ούγγροι είχαν την ψυχραιμία και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βόγκελ πήραν το χρυσό μετάλλιο.

Πρόκειται για το τέταρτο τίτλο της Εθνικής σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα και πρώτο ασημένιο, αφού μετρούσε ως τώρα τρία χάλκινα.

Τα πέναλτι:

Βάργκας: Απόκρουση Ζερδεβάς Φουντούλης: Απόκρουση Βόγκελ Βάμος: ΓΚΟΛ Παπαναστασίου: ΓΚΟΛ Ζάλανκι: ΓΚΟΛ Γκιουβέτσης: Απόκρουση Βόγκελ Γιάνσκι: Απόκρουση Ζερδεβάς Αργυρόπουλος: Απόκρουση Βόγκελ Φέκετε: Απόκρουση Ζερδεβάς Γενηδουνιάς: ΓΚΟΛ Βάργκας: ΓΚΟΛ Φουντούλης: ΓΚΟΛ Βάμος: ΓΚΟΛ Παπαναστασίου: Απόκρουση Βόγκελ

Τα οκτάλεπτα: 2-4, 2-1, 3-2, 3-3

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments