Αθλητισμός

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.18 στο δυνατό φιλικό τεστ της ΑΕΚ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με το 2.18 στο δυνατό φιλικό τεστ της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τη φιλική αναμέτρηση της ΑΕΚ στην Τραπεζούντα με την Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα, Σιώπη και Κουρμπέλη

Η ΑΕΚ δίνει απόψε στην Τραπεζούντα, κόντρα στην Τράμπζονσπορ (20:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24), το τελευταίο και πιο σημαντικό της φιλικό τεστ πριν τον πρώτο επίσημο αγώνα της για τη σεζόν, στο πλαίσιο του τρίτου προκριματικού γύρου του Champions League.

Ως γνωστόν, η Ένωση κληρώθηκε με το νικητή από το ζευγάρι Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Αστάνα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Τετάρτη 9 Αυγούστου θα υποδεχθεί στην OPAP Arena τους πρωταθλητές Κροατίας, οι οποίοι στο πρώτο ματς με την Αστάνα, επικράτησαν άνετα με 4-0.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ταξίδεψε στην Τουρκία σχεδόν πάνοπλη, αφού συγκριτικά με τη φιλική νίκη (3-0) επί του Βόλου, συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Μάνταλος. Μέσα είναι και ο νεοαποκτηθείς Πισάρο, που έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο Πανθεσσαλικό. Σταθερά εκτός παραμένουν μόνο οι τραυματίες Αραούχο και Φερνάντες.

Το δυνατό φιλικό με την Τράμπζονσπορ, η οποία πρόπερσι αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Τουρκίας και πέρυσι τερμάτισε στην 6η θέση, είναι ασφαλώς μία πρώτης τάξεως ευκαιρία, προκειμένου ο Αλμέιδα να τεστάρει την 11αδα που σκέφτεται να παρατάξει κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Η Τράμπζονσπορ από την πλευρά της, προετοιμάζεται για την έναρξη του τουρκικού πρωταθλήματος, καθώς κάνει πρεμιέρα στις 13 Αυγούστου, εντός έδρας κόντρα στην Αντάλιασπορ. Στον πάγκο της από τον περασμένο Απρίλιο, βρίσκεται ο πολύπειρος Κροάτης, Νέναντ Μπιέλιτσα, ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει και από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Φυσικά, στο ρόστερ ξεχωρίζει η ελληνική παροικία με τους Τάσο Μπακασέτα, Μανώλη Σιώπη και το νέο μεταγραφικό απόκτημα, τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Από εκεί και πέρα, η Τράμπζονσπορ έδωσε 2,4 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικό, Μίσλαβ Ορσιτς, ωστόσο αυτός υπέστη ρήξη χιαστού και η επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους υπολογίζεται με το νέο έτος. Από τους νεοφερμένους τραυματίας είναι και ο στόπερ Φερνάντες (Βαγιαδολίδ).

Αντίθετα, υπολογίζονται κανονικά ο μεσοεπιθετικός Τόνιο Τέκλιτς (Βάραζντιν/1 εκατομμύριο ευρώ) και ο στόπερ Φίλιπ Μπένκοβιτς (δανεικός από την Ουντινέζε), αμφότεροι Κροάτες.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Η Τράμπζον πέρυσι ήταν η χαρά του Over 2,5 και είναι χαρακτηριστικό πως έκλεισε το περασμένο πρωτάθλημα με 7/8 Goal/Goal & Over 2,5 στις τελευταίες αγωνιστικές. Παρόμοια συμπεριφορά παρουσιάζει μέχρι στιγμής και στα φιλικά. Έχοντας παίξει μέχρι στιγμής με κατώτερους αντιπάλους από την ΑΕΚ (Φέχερβαρ, Τσέλιε, Ραμποτνίτσκι, Τρίγκλαφ), έχει ρεκόρ 2-2-0 και 4×4 Over 3,5.

Από την άλλη, η ΑΕΚ σκοράρει κατά ριπάς μέχρι στιγμής στα φιλικά. Κόντρα σε Αντβέρπ, Σαχτάρ και Βόλο σημείωσε συνολικά 11 γκολ, χωρίς να δεχθεί κανένα. Ειδικά, ο Λιβάι Γκαρσία δείχνει σε καταπληκτική κατάσταση, αφού μετά το χατ τρικ κόντρα στους Ουκρανούς, σημείωσε άλλα δύο τέρματα στο Πανθεσσαλικό.

Γενικά, η ΑΕΚ είναι στρωμένη ομάδα από πέρυσι, έχει σε πολύ ανεπτυγμένο βαθμό τις σταθερές της σε επίθεση και άμυνα και κρίνοντας από τη συνέπεια με την οποία σκοράρει, μπορούμε να επιλέξουμε το ενδεχόμενο να μη χάσει απόψε στην Τραπεζούντα, σε απόδοση άνω του 1.55. Αν ζητήσουμε μαζί και το Goal/Goal, στη λογική ότι και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα με συνέπεια, τότε χτίζουμε ένα Bet Builder σε απόδοση κοντά στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τράμπζονσπορ – ΑΕΚ: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 2.18), 20:00

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments