Αθλητισμός

Άρης: Ο χρόνος “πιέζει” για στόπερ

Άρης: Ο χρόνος “πιέζει” για στόπερ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Στόχος του Αρη είναι μέσα στην εβδομάδα να έχει κλείσει τον κεντρικό αμυντικό που θέλει

Στόχος του Αρη είναι μέσα στην εβδομάδα να έχει κλείσει τον κεντρικό αμυντικό που θέλει ώστε να καλύψει το μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί και να προλάβει να δηλωθεί για τα ματς με την Ντινάμο Κιέβου, εφόσον την Πέμπτη πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Conference.

O Βίκτορ Ρουίθ είναι μία περίπτωση που συζητήθηκε έντονα στην Αλκμήνης τις προηγούμενες ημέρες, με τον Αρη να είναι “ζεστός” για τον 35χρονο αριστεροπόδαρο στόπερ της Μπέτις καθώς εκτιμά ότι έχει το “πακέτο” που χρειάζεται για να θωρακίσει τα μετόπισθεν της ομάδας.

Η δυσκολία στην περίπτωσή του εκτός από τον οικονομικό παράγοντα, αφού έχει υψηλό κασέ, είναι και η διστακτικότητα του ποδοσφαιριστή. Την ίδια στιγμή, όμως, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ρουίθ δεν είναι ο μοναδικός στη λίστα που έχουν ξεχωρίσει οι άνθρωποι της ομάδας καθώς σε αυτήν υπάρχουν ακόμα 2-3 περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών από την ευρωπαϊκή αγορά με τους οποίους γίνονται συζητήσεις σύμφωνα με το metrosport.gr

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι με τον έναν ο Αρης βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με την ελπίδα να επιτευχθεί και η οριστική συμφωνία και ο παίκτης να έρθει στη Θεσσαλονίκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments