Ζώδια

Αύγουστος 2023: Ποια ζώδια κερδίζουν και ποια χάνουν στον έρωτα

Αύγουστος 2023: Ποια ζώδια κερδίζουν και ποια χάνουν στον έρωτα

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Θα κάνεις σχέση, θα μείνεις μοναχός/η σου, θα χωρίσεις, θα παντρευτείς, θα περνάς και μόνος/η σου καλά, θα έχεις τις περιπετειούλες σου ή κάτι πιο σοβαρό; Όλα αυτά θα τα μάθεις, διαβάζοντας την πρόβλεψη ζώδιό σου, για τον Αύγουστο!

Ταύρος: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Με τον Ερμή στις αρχές του μήνα να βρίσκεται στις πρώτες μοίρες της Παρθένου, αλλά και τον Ήλιο προς τα τέλη, θα μπορούσες να κάνεις αρκετές νέες γνωριμίες, εάν είσαι ελεύθερος/η, που θα είχαν σημαντικές πιθανότητες να εξελιχθούν σε σχέση. Ωστόσο οι αντιθέσεις που θα σχηματίσουν και οι δύο πλανήτες με τον Κρόνο σε μπλοκάρει κατά πολύ και σε κάνει αρκετά καχύποπτο/η ή και μίζερο/η με αποτέλεσμα να μην μπορείς να κάνεις με άνθρωπο. Βέβαια η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31/08 θα μπορούσε να σε βγάλει από αυτόν τον φαύλο κύκλο, με κάποια όμως δυσκολία. Αν έχεις μόνιμη σχέση πολύ πιθανό να νιώσεις πίεση από το ταίρι σου ή έλλειψη κατανόησης, ενώ προβλήματα ίσως να σου δημιουργήσουν και κάποιοι φίλοι σου.

Η Πανσέληνος μπορεί να σε βοηθήσει να βάλεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις. Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου θα περάσεις εξαιρετικά με το ταίρι σου καθώς το πάθος για έρωτα και ζωή σου περισσεύουν. Παρασύρεις λοιπόν το άλλο σου μισό σε διασκεδάσεις και καλοπέραση και δεν σε αλλάζει με τίποτα. Χώρια τα λόγια που θα του/της πεις και θα τον/την ξετρελάνεις. Αν είσαι μόνος/η θα διεκδικήσεις αυτόν/ην που σε ενδιαφέρει χωρίς περιστροφές και εύκολα θα τον/την έχεις στην αγκαλιά σου. Βεβαίως αν απλά θέλεις να χαρείς έναν ανάλαφρο καλοκαιρινό έρωτα, πάλι όλα θα σου πάνε όπως τα έχεις στο μυαλό σου. Τα τρίγωνα του Ερμή και του Άρη με τον Δία σου δίνουν απλόχερα εύνοια.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο, προβλήματα με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν στην περίπτωση που συγκατοικείτε και μπορεί κιόλας να το διαλύσετε. Ωστόσο εκτός από την ανάδρομη Αφροδίτη που σε πιάνει στις αρχές του μήνα, έχεις από τις 25/08 και τον ανάδρομο Ερμή να σε επηρεάζει, επομένως δεν είναι κατάλληλη στιγμή για τελεσίδικες αποφάσεις, αφού όλα θα έρθουν τούμπα στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι σόλο, δεν είναι καλή εποχή για μία καινούρια αρχή λόγω των ανάδρομων πλανητών, όσο κι αν σε γοητεύσει κάποιος/α που γνώρισες τώρα. Πιο καλά θα πάει μία επανασύνδεση προς τα τέλη του μήνα…

Δίδυμοι: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Η αλήθεια είναι πως αυτόν τον μήνα δεν αδειάζεις για να ασχοληθείς και τόσο πολύ με τα ερωτικά σου, εάν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο, αφού έχεις πολλά και μεγάλα ζόρια τόσο στη δουλειά σου, όσο και στο σπίτι σου. Βέβαια η Πανσέληνος του μήνα θα μπορούσε να σου φέρει μία καλή γνωριμία κατά τη διάρκεια των διακοπών ή μίας εκδρομής, εάν είσαι ελεύθερος, ενώ εάν ήδη έχεις βρει το άλλο σου μισό ίσως να καταφέρετε να δείτε διαφορετικά κάποια πράγματα και καταστάσεις που σας προβληματίζουν μέσα στην σχέση σας.

Για να ζήσεις περισσότερες παθιασμένες ερωτικές στιγμές θα πρέπει να περιμένεις μέχρι το τέλος του μήνα που ο Άρης θα μπει στον Ζυγό, αν και παράλληλα θα φέρει και καβγαδάκια. Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου η ανάδρομη Αφροδίτη κατά το δεύτερο μισό του Αυγούστου θα σου φέρει συναντήσεις ή ακόμη και επικοινωνίες με πρόσωπα που ανήκουν στο ερωτικό σου παρελθόν. Σε περίπτωση που πρόκειται για κάποιο μεγάλο σου κόλλημα, ίσως και να ξεκινήσει κάτι στα κρυφά μεταξύ σας, ακόμη κι αν δεν είσαι μόνος/η ή μπορεί ο/η πρώην να έχει προχωρήσει τη ζωή του και τώρα να γίνεις εσύ το τρίτο πρόσωπο. Όποιος/α παίζει με τη φωτιά στο τέλος καίγεται, άρα καλό θα ήταν να μην παρατραβήξει αυτό το βιολί.

Πρόσωπο με πρόσωπο με κάποια παλιά σου αγάπη θα έρθεις κι εσύ του 3ου δεκαημέρου και μάλιστα με ξαφνικό ή περίεργο τρόπο. Το ίδιο ανορθόδοξα μπορεί να φτάσουν στα αυτιά σου και κάποιες πληροφορίες που αφορούν το πρώην ταίρι σου. Με τη Νέα Σελήνη του μήνα ευνοείσαι για μία καινούρια γνωριμία ή με αφορμή κάποια συνάντηση για μία καινούρια αρχή με μία παλιά σου σχέση.

Καρκίνος: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Δεν τα πας και πολύ καλά σε θέματα επικοινωνίας αυτόν τον μήνα, Καρκίνε του 1ου δεκαημέρου, και αυτό θα είναι πρόβλημα τόσο μέσα στη σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένος/η, όσο και για να κάνεις καινούριες γνωριμίες ως ελεύθερος/η. Ο Ερμής αρχικά και ο Ήλιος έπειτα στην Παρθένο τρώνε τις αντιθέσεις του Κρόνου και μάλλον δεν μπορείς να εκφράσεις το παραμικρό από όσα νιώθεις και σκέφτεσαι, πόσο μάλλον να είσαι ευχάριστος/η ή να φλερτάρεις με κάποιον/α που μόλις γνώρισες, παρόλο που η Πανσέληνος στις 31/08 θα μπορούσε να σου δώσει μία τέτοια ευκαιρία.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου και είσαι σόλο θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να βρεις το άλλο σου μισό μέσα από μία κοινή παρέα, καθώς καταφέρνεις να κλέψεις τις εντυπώσεις όπου βρεθείς και να βρεις τα κατάλληλα λόγια που θα τραβήξουν την προσοχή εκείνου/ης που σου τράβηξε το ενδιαφέρον. Αν είσαι σε σχέση σε ταλαιπωρούν διάφορες ανασφάλειες και θέματα εμπιστοσύνης, ενώ θα έχεις την τάση να μεγεθύνεις όσα σε έχουν πειράξει στο ταίρι σου και να κάνεις ένα σωρό παράπονα για τα πάντα. Μην το παρατραβήξεις, γιατί λόγω της ανάδρομης, μπορεί να πεις και να κάνεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις, όμως ήδη θα έχεις πληγώσει ανεπανόρθωτα το ταίρι σου.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα το 3ο δεκαήμερο του ζωδίου θα σκεφτείς πολύ σοβαρά, εάν είσαι ελεύθερος/η, ποια χαρακτηριστικά θα πρέπει να έχει ο/η επόμενος/η σύντροφός σου, ώστε να σε κάνει να νιώθεις συναισθηματικά ασφαλής κι έτσι να πάψεις να αναλώνεσαι σε σχέσεις που στο τέλος σε αφήνουν πληγωμένο/η. Αν έχεις μία καινούρια γνωριμία, φρόντισε να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου και πιστέψεις τυφλά όσα σου λέει η καινούρια σου κατάκτηση. Αν διατηρείς κάποιον μόνιμο δεσμό θα αρχίσεις να θυμάσαι όλα όσα σε έχουν πληγώσει και ίσως να κάνεις από το πουθενά καβγάδες στο ταίρι σου κάθε φορά που θα τα θυμάσαι και θα φουντώνεις. Πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να τον/την απομακρύνεις με αυτή σου την συμπεριφορά.

Λέων: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Αν είσαι Λιοντάρι του 1ου δεκαημέρου και ειδικά εάν έχεις γεννηθεί προς το τέλος του η Πανσέληνος την πρώτη μέρα του Αυγούστου επηρεάζει άμεσα την ερωτική σου ζωή. Εάν ήδη βρίσκεσαι σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό μέσα από κάποια γεγονότα να αλλάξει η δυναμική τους, ίσως και να φτάσει στο τέλος της, καθώς πλέον βάζεις ως προτεραιότητα τις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες και πράττεις με περισσότερη λογική και λιγότερο συναίσθημα. Οι αντιθέσεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο μπορεί να σου ξυπνήσουν πολλές ανασφάλειες, παράπονα και απωθημένα που θα πυροδοτήσουν την όλη κατάσταση.

Για σένα του 2ου δεκαημέρου σημαντικότερο είναι το δεύτερο μισό του μήνα, όταν θα φιλοξενείς την ανάδρομη Αφροδίτη. Θα αρχίσεις να έχεις δεύτερες σκέψεις για τον/την σύντροφο σου ή γενικότερα για τη μέχρι τώρα πορεία της ερωτικής σου ζωής. Πιθανώς να σε κυριεύσει το αίσθημα του ανικανοποίητου, όμως δεν θα είναι καθόλου σώφρον να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Ένας χωρισμός, η επιστροφή σε κάποιον/α πρώην ή ακόμη και μία καινούρια σχέση μπορεί στο εδώ και τώρα να σου φαίνονται ιδανικά, σε λίγο καιρό όμως ίσως αποδειχτούν τρομερά λάθος επιλογές.

Ξαφνικά και απροσδόκητα μπορεί να αλλάξει και η δική σου ζωή εάν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου. Σχεδόν από το πουθενά, καθώς οι λόγοι θα προϋπάρχουν, θα ξεσπάσει μεγάλος καβγάς ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου και για κάποιο διάστημα θα είστε σε απόσταση. Μην βιαστείς ωστόσο να πάρεις οριστικές αποφάσεις και μην κάνεις ανακοινώσεις δεξιά και αριστερά γιατί δεν αποκλείεται καθόλου να τα ξαναβρείτε. Εάν είσαι single το διάστημα αυτό είναι τρομερά ευνοϊκό για να προσπαθήσεις να προσεγγίσεις τον/την πρώην σου και να πετύχεις μία επανασύνδεση. Από την άλλη ίσως είναι πιο χρήσιμο να εκμεταλλευτείς την ανάδρομη για να σκεφτείς τα λάθη σου και να ξεκινήσεις μελλοντικά μία σχέση με καλύτερες προϋποθέσεις. Πάντως η Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σου ζώδιο σου δίνει το πάτημα για καινούριες αρχές.

Παρθένος | Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Μάλλον ο/η αγαπημένος/η σου θα σε στήσει στον τοίχο αυτόν τον μήνα, Παρθένε του 1ου δεκαημέρου, και θα σε κατηγορήσει για όλα όσα έχεις κάνει όσο είστε μαζί ή θα έχει τόσες απαιτήσεις, που θα νιώσεις λες και έχεις μία θηλιά στο λαιμό. Με την Πανσέληνο του μήνα την 1η Αυγούστου ίσως κάνεις μία απόπειρα να βάλεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις, όμως δεν είναι βέβαιο ότι θα τα καταφέρεις.

Αν είσαι ελεύθερος/η θα είναι αρκετά δύσκολο αυτή την περίοδο να ξεκινήσεις κάτι καινούριο και η αλήθεια είναι ότι και οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν θα είναι μηδαμινές. Η Πανσέληνος στις 31/08 επίσης σε επηρεάζει ακόμη πιο άμεσα και τότε είναι που θα έχεις περισσότερα γεγονότα και εξελίξεις. Καλύτερες μέρες έρχονται για σένα του 2ου δεκαημέρου, αφού τα τρίγωνα του Δία με τον Άρη και τον Ερμή μπορεί να δώσουν τυχερές γνωριμίες με άτομα που θα μπορείς να επικοινωνήσεις σε άλλο επίπεδο και θα έχουν μία ιδιαίτερη γοητεία. Βέβαια η ανάδρομη Αφροδίτη δεν θα σε αφήσει σε ησυχία το 2ο μισό του μήνα και μπορεί η σκέψη σου να πηγαίνει διαρκώς σε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ίσως και τις πιο ακατάλληλες στιγμές.

Αν ήδη είσαι σε σχέση πιθανώς να σε πιάσει μία μελαγχολία και να αρχίσεις να συγκρίνεις τον/την σύντροφο σου με κάποιον/α πρώην σου, κάποιες φορές αδικώντας τον/την. Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά μία κρυφή επικοινωνία ανάμεσα σε σένα και μία παλιά σου αγάπη. Εάν δεν είσαι ελεύθερος/η πρόσεχε πολύ μην τινάξεις τα πάντα στον αέρα για κάτι που εντέλει δεν θα αξίζει. Το παρελθόν θα σε αναστατώνει για ολόκληρο το μήνα και θα σε βάλει σε δεύτερες σκέψεις καθώς από τις 25/08 έχεις και τον ανάδρομο Ερμή στο δικό σου ζώδιο δεκαήμερο. Οι παρορμητικές κινήσεις δεν θα σου βγουν σε καλό και μπορεί αν βιαστείς να πάρεις αποφάσεις να βρεθείς σε πολύ δυσάρεστη θέση, δώσε χρόνο να δεις πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Ζυγός: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου μπορεί να σε κάνει να αναζητήσεις σχέσεις με περισσότερο πάθος Ζυγέ του 1ου δεκαημέρου, παρά να μένεις σε ασφαλείς καταστάσεις που όμως δεν κάνουν την καρδιά σου να χτυπά πιο δυνατά. Αυτό σημαίνει πως μπορεί να χωρίσεις με τον/την σύντροφο σου για να βρεις κάτι άλλο ή να ενδώσεις στο φλερτ κάποιου/ας που εξαρχής ξέρεις ότι δεν θα βγει πουθενά αλλά η έλξη μεταξύ σας είναι ακατανίκητη. Οι αντιθέσεις του Ερμή και του Ήλιου με τον Κρόνο είναι πολύ πιθανό να σε κάνουν πιο εσωστρεφή και μυστικοπαθή, ωστόσο με τον Άρη στο ζώδιο σου στα τέλη του μήνα θα αρχίσεις να είσαι πιο διεκδικητικός/ή με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Αν ανήκεις στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορεί να έχεις την επιστροφή ενός/μίας πρώην που στην πραγματικότητα ποτέ δεν είχες ξεπεράσει. Η επανασύνδεση σας θα συμβεί ανέλπιστα και δεν θα έχεις χρόνο να αντιδράσεις και να την καλοσκεφτείς. Προς το παρόν ζεις το πάθος της στιγμής χωρίς να σε νοιάζει το μέλλον. Εάν είσαι ελεύθερος/η δεν υπάρχει πρόβλημα, εάν όμως θυσιάσεις μία σχέση για να γυρίσεις στα παλιά ίσως το μετανιώσεις. Σε περίπτωση που δεν σε αφορά ένα τέτοιο σενάριο, θα ψάξεις να βρεις τρόπους να ανανεώσεις την ερωτική σου ζωή και να σπάσεις κάποια λάθος τοξικά μοτίβα που ακολουθείς.

Εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου τόσο η ανάδρομη Αφροδίτη μέχρι τα μέσα του μήνα, όσο και ο ανάδρομος Ερμής στα τέλη θα φέρουν στο προσκήνιο πρόσωπα από το ερωτικό σου παρελθόν. Συναντήσεις και επικοινωνίες με ένα άτομο που είχατε μοιραστεί έναν μεγάλο έρωτα είναι πολύ πιθανές, ενώ εάν ήδη βρίσκεσαι σε σχέση ίσως αρχίσεις να νιώθεις πως δεν είσαι ικανοποιημένος/η με τον/την σύντροφό σου και μοιραία η σκέψη σου θα πηγαίνει σε κάποιον/α πρώην σου που δεν έχεις ολότελα ξεχάσει. Με το τετράγωνο της ανάδρομης με τον Ουρανό ίσως και να πάρεις την απόφαση να χωρίσεις ή να υπάρξουν μεγάλοι καβγάδες με αφορμή παράπονα και απωθημένα που έχεις μαζέψει. Βέβαια δεν αποκλείεται να υπάρξει μία ξαφνική καινούρια γνωριμία που θα καταλήξει σε μοιραία σχέση.

Σκορπιός: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου επηρεάζεσαι περισσότερο στα ερωτικά σου από την Πανσέληνο που πραγματοποιείται στις 31/08 και μπορεί να σου φέρει μία καινούρια σχέση, εάν είσαι ελεύθερος/η ή να ένα τέλος σε καταστάσεις που σε προβληματίζουν και σε στεναχωρούν μέσα στη σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένος/η. Το μόνο που μπορεί να σε μπλοκάρει είναι ο ίδιος σου ο εαυτός, αφού λόγω των αντιθέσεων του Κρόνου με τον Ερμή και τον Ήλιο θα κυριευτείς από αρνητικά συναισθήματα και δεν θα μπορείς να δεις κανέναν και τίποτα με θετική ματιά.

Για σένα του 2ου δεκαημέρου υπάρχουν σημαντικές πιθανότητες για έναν χωρισμό με το ταίρι σου για ασήμαντους λόγους ή γιατί δείχνει μία ανώριμη και επιπόλαιη συμπεριφορά, ο οποίος όμως λόγω ανάδρομης δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας και γρήγορα θα τα ξαναβρείτε. Εάν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται μία καινούρια γνωριμία, πιθανώς μέσα από το χώρο της δουλειάς, να καταλήξει τάχιστα σε σχέση αφού θα είσαι κατενθουσιασμένος/η και δεν θα σκεφτείς τίποτα περαιτέρω. Ωστόσο θα μπορούσε εύκολα να προκύψει μία καινούρια σχέση και με κάποιο άτομο που θα σου γνωρίσουν οι φίλοι σου ή ακόμη και με κάποιον/α που ήδη σας συνδέει μία φιλία.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μάλλον θα υπάρξουν καβγάδες και εντάσεις με το άλλο σου μισό κι εύκολα μπορεί να καταλήξετε σε χωρισμό, όσο κι αν σου φαίνεται απίστευτο ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να περιμένεις έναν κεραυνοβόλο έρωτα ή και την ξαφνική επιστροφή ενός/μίας πρώην, που όμως το ίδιο απρόσμενα μπορεί να ξαναφύγει. Σε όλες τις περιπτώσεις φρόντισε να μην κρίνεις μόνο από τα φαινόμενα και να ψάχνεις πίσω από τις λέξεις τι ακριβώς ισχύει και πως αισθάνεται για εσένα η άλλη πλευρά. Με την αντίθεση Άρη- Ποσειδώνα μπορεί πολλά να τα παρεξηγήσεις ή επί τούτου να στα παρουσιάζουν όπως θέλεις να τα δεις και να τα ακούσεις.

Τοξότης: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Τα ερωτικά σου μάλλον δεν θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτόν τον μήνα Τοξότη του 1ου δεκαημέρου καθώς οι απαιτήσεις της δουλειάς δεν σε αφήνουν να πάρεις ανάσα και επιπλέον έχεις να διαχειριστείς διάφορα άλλα θέματα στο χώρο του σπιτιού σου. Ακόμη και μία καινούρια γνωριμία, εάν είσαι ελεύθερος/η ή ένα ταξίδι με το ταίρι σου, εάν είσαι σε σχέση, που θα μπορούσε να σου δώσει η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου δεν θα σε συγκινήσουν ιδιαίτερα αφού σε τρέχουν άλλα.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα προτιμήσεις να περάσεις περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου και να κάνετε δραστηριότητες που θέλατε εδώ και καιρό ή να επισκεφθείτε μέρη που ονειρευόσασταν ανέκαθεν, παρά να ασχοληθείς με πεζά θέματα της καθημερινότητας, ωστόσο αυτό μπορεί να έχει συνέπειες στη δουλειά σου, εάν την παραμελείς συστηματικά. Εάν είσαι single επίσης δεν έχεις καμία διάθεση να αφιερώσεις χρόνο στα επαγγελματικά σου, ενώ μπορεί να έχεις νέα και ειδήσεις από ένα πρώην ταίρι σου ή να το δεις μπροστά σου εκεί που θα πας διακοπές και να αρχίσεις πάλι να ασχολείσαι μαζί του/της.

Αν είσαι του 3ου δεκαημέρου ενδεχομένως να έρθετε σε κόντρα με το άλλο σου μισό, μάλλον γιατί θα σας κουράσουν διάφορα προβλήματα της καθημερινότητας και ίσως να αποφασίσετε πως πλέον δεν πάει άλλο, εκτός κι αν βρείτε ριζικές λύσεις σε ό,τι σας απασχολεί. Αν είσαι ελεύθερος/η ίσως να έχεις ξαφνικές συναντήσεις με κάποιο πρώην ταίρι σου σε μέρη που κινείσαι καθημερινά ή ακόμη και εκεί που θα πας για να περάσεις τις διακοπές σου.

Αιγόκερως: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Η Πανσέληνος που πραγματοποιείται την 1η Αυγούστου μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω στην ερωτική σου ζωή με έναν μοιραίο τρόπο. Εάν είσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να νιώθεις πως πνίγεσαι μέσα σε αυτήν και δεν μπορείς να ανεχτείς πλέον και πολλά πολλά, θέλεις να κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, να περάσεις καλά και να ανέβεις ψυχολογικά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος/η δεν θα αφήσεις χαμένη μία ευκαιρία για φλερτ ή/και σεξ, ωστόσο για να ξεκινήσεις κάτι πιο σταθερό θα θελήσεις να πάρεις το χρόνο σου και να σιγουρευτείς για τα συναισθήματα σου, αλλά και της άλλης πλευράς.

Αν είσαι του 2ου δεκαημέρου μπορείς να ελπίζεις σε μία επανασύνδεση με κάποιον/α που δεν έχεις ξεπεράσει ή θεωρείς πως μεταξύ σας υπάρχουν ανοιχτοί λογαριασμοί. Η τύχη είναι με το μέρος σου, αλλά μην το παρακάνεις γιατί μπορεί το παιχνίδι να γυρίσει εις βάρος σου. Εάν είσαι σε σχέση, μπορεί με την επιπόλαιη συμπεριφορά σου να τη βάλεις σε κίνδυνο. Πιθανώς να ανοίξεις παρτίδες και πάλι με κάποιον/α πρώην και να δημιουργήσεις μία περίπλοκη κατάσταση την οποία και δεν θα μπορείς να ξεμπερδέψεις με τίποτα.

Αν έχεις γεννηθεί μέσα στο 3ο δεκαήμερο τότε φλερτάρεις με έναν αναπάντεχο χωρισμό, αφού τα απωθημένα και τα παράπονα που έχεις από τον/την σύντροφό σου θα βγουν στην επιφάνεια με ανεξέλεγκτο τρόπο και θα προκαλέσουν μεγάλους καβγάδες και εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η τότε μπορεί να επιστρέψει ξαφνικά στη ζωή σου μία παλιά σου αγάπη και ίσως να επιχειρήσεις μία επανασύνδεση, περισσότερο όμως για λόγους εκδίκησης ή για να κλείσει πια αυτός ο κύκλος και να νιώσεις πως μεταξύ σας δεν υπάρχουν εκκρεμότητες.

Υδροχόος: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Η Πανσέληνος της 1ης Αυγούστου συνδέεται άμεσα με το μέλλον της ερωτικής σου ζωής, ειδικά εάν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 1ο δεκαήμερο και κυρίως προς τα τέλη του. Η ανασφάλεια θα σε κατακλύσει είτε είσαι ελεύθερος/η, είτε βρίσκεσαι σε σχέση. Έχεις την αίσθηση πως κανείς/καμία δεν μπορεί να σε καταλάβει και να σου προσφέρει αυτά που χρειάζεσαι για να νιώσεις ασφάλεια. Οι αντιθέσεις του Ήλιου και του Ερμή με τον Κρόνο θα τονίσουν αυτού του είδους τα αρνητικά σου συναισθήματα. Η ευκαιρία σου να απαλλαγείς έρχεται μόνο προς τα τέλη του μήνα όταν και θα πραγματοποιηθεί ή Πανσέληνος της 31ης Αυγούστου.

Εάν έχεις γεννηθεί μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου θα απασχολήσουν εσένα και το ταίρι σου θέματα και προβλήματα από το παρελθόν, που δεν είχατε λύσει, παρά τα είχατε κρύψει κάτω από το χαλί. Εάν και τώρα δεν βρεθούν οριστικές λύσεις και τα χειριστείτε με επιπολαιότητα, μάλλον κακό θα κάνετε στη σχέση σας. Εάν είσαι ελεύθερος/η μπορείς να περιμένεις προς το πρώην ταίρι σου θα επιστρέψει μετανιωμένο και θα χρησιμοποιήσει όλη τη γαλιφιά και την πονηριά του για να σε τουμπάρει. Μεγαλύτερες πιθανότητες για κάτι τέτοιο έχεις προς το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο τότε σίγουρα θα έχεις ενοχλήσεις από το παρελθόν, ενώ δεν αποκλείεται να προκαλέσεις κι εσύ την τύχη σου με κάποιο παλιό σου ταίρι. Λόγω της ανάδρομης το παλιό σου ταίρι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να σε έχει και πάλι στη ζωή του και πλέον η επιλογή θα είναι δική σου. Αν είσαι σε σχέση και δεν σε ενδιαφέρουν τα περασμένα να ξέρεις πως το ταίρι σου έχει μπει στην διαδικασία να επαναξιολογήσει τη σχέση σας και μπορεί ξαφνικά και αναπάντεχα να σου ζητήσει να χωρίσετε. Μην βιαστείς να τα βάψεις μαύρα. Με την Αφροδίτη ανάδρομη δεν θα αργήσει να το μετανιώσει και να έρθει και πάλι να σε βρει. Πάντως και με τον Ερμή ανάδρομο από τις 25 του μήνα κι έπειτα είναι βέβαιο πως τίποτε δεν έχει τελειώσει οριστικά. Η Νέα Σελήνη του μήνα θα μπορούσε πάντως να σου δώσει κυριολεκτικά ή μεταφορικά μία καινούρια αρχή στα αισθηματικά σου.

Ιχθύες: Ερωτικές Μηνιαίες Προβλέψεις Αυγούστου ♥AstroLove Αυγούστου♥ Η δεύτερη Πανσέληνος του μήνα στις 31/08 είναι αυτή που θα σε επηρεάσει περισσότερο σε ό,τι αφορά την ερωτική σου ζωή αν ανήκεις στο 1ο δεκαήμερο του ζωδίου. Εάν είσαι ελεύθερος/η είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσεις τότε μία σχέση, που όμως θα την έχεις σκεφτεί πολύ καλά και δεν θα έχεις παρασυρθεί από τον ενθουσιασμό σου. Άλλωστε ο έμφυτος συναισθηματισμός σου μπλοκάρετε από τις αντιθέσεις του Κρόνου πρώτα με τον Ερμή και έπειτα με τον Ήλιο.

Αν είσαι γεννημένος/η μέσα στο 2ο δεκαήμερο του ζωδίου μπορείς να περιμένεις μία τυχερή γνωριμία που εύκολα θα μπορούσε να εξελιχθεί σε σχέση λόγω των τριγώνων του Δία με τον Άρη και τον Ερμή. Εάν είσαι σε σχέση πολύ πιθανό να υπάρχουν περισσότεροι καβγάδες από ότι συνήθως, όμως με την ειλικρίνεια που θα δείξετε εσύ και το ταίρι σου εντέλει θα καταφέρετε ευκολότερα να βρείτε λύσεις και να συνεννοηθείτε.

Αν ανήκεις στο 3ο δεκαήμερο του ζωδίου μάλλον θα χρησιμοποιήσεις κάποια ψεματάκια για να βγεις από τη δύσκολη θέση και να ηρεμήσεις τον/την σύντροφό σου. Σε περίπτωση που χωρίσετε μετά από έναν καβγά, δεν αποκλείεται γρήγορα να τα ξαναβρείτε λόγω του ανάδρομου Ερμή από τις 25/08 και μετά. Αν είσαι ελεύθερος/η επίσης το παρελθόν θα έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα προς τα τέλη του μήνα και μάλιστα φαίνεται πως θα έχεις εσύ το πάνω χέρι και θα πάρεις τις τελικές αποφάσεις για το αν θα υπάρξει ή όχι επανασύνδεση. Στις αρχές του μήνα πάντως μπορεί να έχεις και κάποια ξαφνική καινούρια γνωριμία, που θα σε κάνει να αδιαφορήσεις για τα παλιά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments