Ζώδια

Αύγουστος με… «Άγιο Βασίλη» για 4 ζώδια από την Λίτσα Πατέρα

Αύγουστος με… «Άγιο Βασίλη» για 4 ζώδια από την Λίτσα Πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Guest of a Guest

Ζυγοί, Σκορπιοί κι άλλα 2 ζώδια θα γεμίσουν χρήματα με την «σέσουλα»

ΚΡΙΟΣ Ο μήνας ξεκινά με το θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία, που μπορεί να τονώσει ιδιαίτερα τα οικονομικά σας. Μπορεί να ανταμειφθείτε γενναιόδωρα από έναν εργοδότη ή να λάβετε χρήματα στα χέρια σας που τα περιμένατε από καιρό. Σε κάθε περίπτωση, θα νιώσετε δικαιωμένοι. Η Πανσέληνος την πρώτη του μήνα σάς κάνει δημοφιλείς και αγαπητούς. Παρά την ανάδρομη Αφροδίτη βρίσκετε στήριγμα στους αγαπημένους σας. Η Νέα Σελήνη στις 16 τονώνει το ηθικό σας. Όμως, στις 23 ο Ερμής ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του και συμφωνίες που είχατε κάνει τις προηγούμενες ημέρες μπορεί να ναυαγήσουν, ειδικά αν αυτές έχουν σχέση με τη δουλειά.

♉️ ΤΑΥΡΟΣ Ο Αύγουστος κάνει ποδαρικό με ένα θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία, που για εσάς μπορεί να φέρει την επίτευξη ενός πολυπόθητου στόχου. Μπορεί να πρόκειται για έναν νέο σύντροφο, την απόκτηση ενός απογόνου, την προώθηση ενός δημιουργικού ή επιχειρηματικού σχεδίου. Θα νιώσετε πως ό,τι πιάνετε γίνεται χρυσός. Όμως, την ίδια ημέρα η Πανσέληνος σας κάνει να νιώθετε αντιφατικά συναισθήματα, αφού από τη μία στόχοι προωθούνται, αλλά από την άλλη το οικογενειακό περιβάλλον τους εμποδίζει. Όσο οι σχέσεις παραμένουν θολές, τόσο πιο δύσκολο είναι να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Ίσως μια αλλαγή μετά τον Δεκαπενταύγουστο να σας λύσει τα χέρια. Από τις 23 και ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα.

♊️ ΔΙΔΥΜΟΙ Όλο τον μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη σάς δυσκολεύει. Δεν βγάζετε άκρη, ακόμα και με ανθρώπους που γνωρίζετε καλά. Η ένταση στο σπίτι παραμένει, ενώ αν πρόκειται να περάσετε τις διακοπές στο εξοχικό σας, οι αυξημένες υποχρεώσεις και η φροντίδα του σπιτιού θα προκαλούν συχνά εκνευρισμό, έστω και αν απολαμβάνετε τη φιλοξενία αγαπημένων προσώπων. Η κούραση δεν παύει. Η Νέα Σελήνη στις 16 ευνοεί νέες γνωριμίες και επαφές. Από τις 23 ο Ερμής θα γίνει ανάδρομος και η επικοινωνία με άτομα της οικογένειάς σας ολοένα και δυσκολότερη. Ακατάλληλη περίοδος για να πάρετε αποφάσεις για το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία.

♋️ ΚΑΡΚΙΝΟΣ Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με ένα θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία, που λειτουργεί διορθωτικά. Φέρνει κοντά σας νέους φίλους, πρόσωπα που θα σας απαλλάξουν από αδιέξοδα, ενώ ένας νέος κύκλος γνωριμιών σάς κάνει να σκέφτεστε διαφορετικά και πιο αισιόδοξα. Όλο τον μήνα η ανάδρομη Αφροδίτη δυσκολεύει τα οικονομικά σας και είναι κατάλληλη περίοδος για σημαντικές αγορές. Επιπλέον, από τις 23 και ο Ερμής γίνεται ανάδρομος, σε μια περίοδο που τα πράγματα είναι θολά και ρευστά εξαιτίας της αντίθεσης Άρη – Ποσειδώνα στις 22. Ο μήνας θα τελειώσει με μια Πανσέληνο ιδιαίτερα ρομαντική αλλά με ένταση στο σπίτι.

♌️ ΛΕΩΝ Όλο τον Αύγουστο νιώθετε συναισθηματικά αδρανείς και μολονότι οι διακοπές προσφέρονται για συναισθηματικές και ερωτικές επαφές, εσείς επιλέγετε να κρατήσετε αποστάσεις, να απομονωθείτε, να σκεφτείτε τι ζητάτε από μια σχέση, να αναθεωρήσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση σας, αν έχετε, ζητώντας από τον σύντροφό σας περισσότερο προσωπικό χώρο και χρόνο. Αυτή θα είναι μια διαδικασία που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα μιας σχέσης, όμως η Νέα Σελήνη στις 16 σας βοηθά να προχωρήσετε σε αλλαγές που μακροπρόθεσμα θα σας ευνοήσουν. Ταυτόχρονα σας απασχολούν έντονα θέματα οικονομικά, ενώ γύρω στις 22 μπορεί να εξαπατηθείτε και να πιστέψετε σε μια οικονομική συνθήκη που δεν ισχύει.

♍️ ΠΑΡΘΕΝΟΣ Την 1η του μήνα το θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία θα είναι γενναιόδωρο, οδηγώντας σας σε μια σημαντική επιτυχία. Οι αποφάσεις και οι δράσεις σας μπορεί να σας οδηγήσουν σε μια σημαντική αναγνώριση ή σε μια σημαντική απόφαση, που μπορεί να έχει σχέση με το εξωτερικό, με πνευματικές εργασίες ή ακόμα και με μια νίκη σε μια νομική υπόθεση. Όμως, συναισθηματικά προβληματίζεστε εξαιτίας της ανάδρομης Αφροδίτης, ενώ μολονότι φιλοξενείτε τον κυβερνήτη σας, Ερμή, μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του Αυγούστου, οι σκέψεις και οι ιδέες σας θα είναι μπερδεμένες, με αποτέλεσμα παρεξηγήσεις, καθυστερήσεις ή ακόμα και αναβολές ταξιδιών. Προσοχή στις εξαπατήσεις γύρω στις 22 αλλά και στα ατυχήματα. Μοιάζετε να έχετε άγνοια κινδύνου.

♎️ ΖΥΓΟΣ Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού ξεκινά με ένα θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία, που μπορεί να σας βγάλει από αδιέξοδα, ιδίως οικονομικά. Σε συνδυασμό με την Πανσέληνο, νιώθετε πως βλέπετε φως στο τούνελ και παίρνετε θάρρος. Ωστόσο, η κοινωνική ζωή σάς προβληματίζει. Μπορεί να περάσετε μεγάλο μέρος του πιο καλοκαιρινού μήνα μακριά από πολύβουα μέρη. Μπορεί να επιλέξετε για τις διακοπές σας απομονωμένα σημεία. Μπορεί να έχετε κουραστεί ακόμα και από τους ίδιους σας τους φίλους. Από τις 23 ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί συνθήκες για ένα παρασκήνιο, που μπορεί να σας βρει εκτεθειμένους. Αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σχόλια.

♏️ ΣΚΟΡΠΙΟΣ Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σάς βρίσκει σε διαρκή ένταση αλλά και ανασφάλεια. Αποζητάτε διαρκώς την επιβεβαίωση από τους άλλους και όταν δεν τη λαμβάνετε, απομονώνεστε και απογοητεύεστε. Μπορεί ένας σημαντικός στόχος να επιτευχθεί στις αρχές του Αυγούστου, ενώ ένα ρίσκο ή μια απρόσμενη ευκαιρία να κινητοποιήσει τις δημιουργικές σας δυνάμεις στα μέσα του μήνα. Όμως, μια παγίδα είναι πιθανή, την περίοδο μάλιστα που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, δηλαδή μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο κατά το οποίο η κρίση σας θα είναι θολή και οι αποφάσεις σας μετέωρες. Ωστόσο, στο τέλος του μήνα εκφράζετε συναισθήματα και συμπάθεια σε ανθρώπους που σας έχουν ανάγκη.

♐️ ΤΟΞΟΤΗΣ Την 1η Αυγούστου μπορεί να λάβετε μια σημαντική αποζημίωση ή οικονομική ανταμοιβή για μια επαγγελματική επιτυχία. Την ίδια ημέρα η Πανσέληνος ενισχύει την ανάγκη της συντροφικότητας αλλά και το αίσθημα εξάρτησης από τον σύντροφό σας, αν είστε δεσμευμένοι. Τα νέα δεδομένα στην καριέρα σας σας βάζουν σε ζωηρούς προβληματισμούς και συχνές συζητήσεις. Στα μέσα του μήνα μπορεί να δεχθείτε έναν απρόσμενο έπαινο. Από τις 23, όμως, ο ανάδρομος Ερμής στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας σας κάνει αφελείς και εύπιστους σε πληροφορίες παραπλανητικές. Σε αυτό το κλίμα έρχεται να προστεθεί και η αντίθεση Άρη – Ποσειδώνα, η οποία σας αφοπλίζει. Δυσκολεύεστε να ξεχωρίσετε τη φαντασία από την πραγματικότητα.

♑️ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η ασάφεια και τα συναισθηματικά μπλεξίματα διαρκούν όλο τον Αύγουστο και σας βρίσκουν μπερδεμένους. Η Πανσέληνος την 1η του μήνα μπορεί να σας παρασύρει σε λαθεμένες οικονομικές επιλογές. Αποφύγετε να κάνετε αγορές αυτή την περίοδο. Μολονότι ο Άρης σάς δίνει δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες, η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 23 δεν σας αφήνει να έχετε καθαρό ορίζοντα και καθαρή σκέψη. Άγεστε και φέρεστε από τις επιθυμίες σας, ωστόσο μια λύση από το πουθενά μπορεί να προκύψει στα μέσα του μήνα. Ο Αύγουστος τελειώνει με μια ρομαντική Πανσέληνο, που σας αποζημιώνει για τις δυσκολίες που περάσατε.

♒️ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Μετά από έναν περίπλοκο Ιούλιο έρχεται ο Αύγουστος που σας δικαιώνει. Η Πανσέληνος την 1η του μήνα σάς φέρνει στο επίκεντρο της προσοχής και το θεαματικό τρίγωνο Άρη – Δία σάς βοηθά να πάρετε μια ανάσα και να απολαύσετε τη συντροφιά των προσώπων της οικογένειάς σας. Ίσως αυτό που χρειάζεστε αυτή την περίοδο είναι να πάρετε απόσταση από τα πράγματα. Άλλωστε, αρχίζουν να σας απασχολούν έντονα και τα οικονομικά, τα οποία δεν αφήνουν ανεπηρέαστες τις σχέσεις με άλλους. Στα μέσα του μήνα ένα θεαματικό γεγονός στο σπίτι σάς χαροποιεί ιδιαίτερα.

♓️ ΙΧΘΥΕΣ Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού σάς βρίσκει αποδυναμωμένους. Νιώθετε πως σας λείπει η ενέργεια και το θάρρος για να διεκδικήσετε ό,τι νομίζετε πως δικαιωματικά σας ανήκει. Η Πανσέληνος την 1η του μήνα προκαλεί ψυχολογική κούραση και σας κάνει να χάνετε εύκολα το κουράγιο σας. Ωστόσο, το τρίγωνο Άρη – Δία την ίδια περίοδο μπορεί να δώσει πνοή σε ένα φιλόδοξο σχέδιο, στο οποίο μπορεί να εμπλέκεται και ο σύντροφός σας ή ένας στενός συνεργάτης. Μέσα από τις εντάσεις μπορεί να έχετε θετικό αποτέλεσμα. Ο μήνας κλείνει με τον Ερμή ανάδρομο και με Πανσέληνο στο ζώδιό σας που σας μελαγχολεί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments