Αθλητισμός

Σε… απόγνωση με Μπιέλ στον Ολυμπιακό

Σε… απόγνωση με Μπιέλ στον Ολυμπιακό
Το μέλλον του Ισπανού και τι αλλάζει ο στόπερ από το Εκουαδόρ. Στο Λιμάνι περίμεναν πολλά στην προετοιμασία από τον Μπιέλ, όμως ακόμα δεν είδαν τίποτα. Για πόσο θα τον περιμένουν και οι δύο μεταγραφές, στα άκρα και στην άμυνα, που θα αλλάξουν τα δεδομένα στο ρόστερ.

Η φετινή σεζόν δεν έχει ξεκινήσει καλά για τον Πεπ Μπιέλ, παρά το γεγονός ότι η άφιξη δύο Ισπανών (Μαρτίνεθ, Κορδόν) στο “τιμόνι” του Ολυμπιακού έμοιαζε ως ιδανική εξέλιξη για τον ακριβοπληρωμένο άσο των Πειραιωτών.

Ο Μπιέλ υπολογίζεται από τον Μαρτίνεθ ως βασικός και γι’ αυτό πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στα καλοκαιρινά φιλικά, δίχως όμως να μπορέσει να δείξει πολλά πράγματα στο γήπεδο. Η απόλυτη απόδειξη για το πόσο τον πιστεύει ο προπονητής του είναι πως τον δοκίμασε… παντού, προσπαθώντας με αυτό τον τρόπο να τον βοηθήσει να βρει ρυθμό. Ο Ισπανός άσος δοκιμάστηκε λίγο στην κορυφή της επίθεσης, έπαιξε ως δεξιός εξτρέμ αλλά και ως δεύτερος επιθετικός, θέση που θεωρείται η αγαπημένη του.

Ό,τι κι αν έκανε ο Μαρτίνεθ, ο Μπιέλ έμοιαζε έξω από τα νερά του. Με αποκορύφωμα το ματς απέναντι στη Νόριτς όπου δεν του βγήκε σχεδόν τίποτα, κι όμως έμεινε στο ματς για 90 λεπτά. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αλλά και ο Αντόνιο Κορδόν ποντάρουν πολλά στον παίκτη και θα συνεχίσουν να τον στηρίζουν. Γνωρίζουν ότι πάνω του έγινε μια πολύ σημαντική επένδυση το περασμένο καλοκαίρι, ενώ εκφράζονται με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητά του. Θεωρούν λοιπόν ότι πρέπει να βρεθεί ο τρόπος για να “ξεκλειδώσουν” τον Μπιέλ και όχι να τον… ξεφορτωθούν.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments