Αθλητισμός

Απίστευτη Σάκκαρη, νίκησε 2-1 την Πεγκούλα και προκρίθηκε στον τελικό στην Ουάσινγκτον

Απίστευτη Σάκκαρη, νίκησε 2-1 την Πεγκούλα και προκρίθηκε στον τελικό στην Ουάσινγκτον

Πηγή Φωτογραφίας: USOpen.org

Μετά από μεγάλη μάχη 2 ωρών η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-1 (6-3, 4-6, 6-2) της Τζέσικα Πεγκούλα (Νο3 στην παγκόσμια κατάταξη) και προκρίθηκε στον αυριανό τελικό (6/8, 21:30) του τουρνουά της Ουάσινγκτον

Μετά από πέντε χαμένους ημιτελικούς μέσα στο 2023 η Μαρία Σάκκαρη κατάφερε να σπάσει την κατάρα και μετά από ένα ματς γεμάτο ανατροπές να επικρατήσει με 2-1 σετ της Τζέσικα Πεγκούλα και να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό…

Η Μαρία θα μπορούσε να είχε καθαρίσει πολύ πιο εύκολα τον αγώνα, αλλά επέλεξε τον… δύσκολο δρόμο καθώς αν και προηγήθηκε με 1-0 σετ και 4-1 γκέιμς στο δεύτερο, η Αμερικανίδα αντίπαλος της κατάφερε να κατακτήσει τα πέντε επόμενα, ισοφαρίζοντας 1-1 στα σετ. Έστω κι έτσι όμως, κι αφού χρειάστηκε στις αρχές του τρίτου να σβήσει μπρέικ πόιντς, η Σάκκαρη ξαναβρήκε την ηρεμία της και παίζοντας εξαιρετικό τένις πανηγύρισε και την σπουδαία πρόκριση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη • • (@tennislover2k23)

Στο πρώτο σετ η Σάκκαρη ήταν εξαιρετική, βρήκε το μπρέικ που έψαχνε και άντεξε στην πίεση της Αμερικανίδας για να προηγηθεί με 1-0… Συνεχίσε το ίδιο εντυπωσιακά και στο 2ο σετ φτάνοντας να προηγηθεί με 4-1, αλλά εκεί έχασε την αυτοκυριαρχία της, βιάστηκε να τελειώσει τον αγώνα και το πλήρωσε.

Η Πεγκούλα πήρε τα πέντε επόμενα γκέιμ για να στείλει το ματς στο τρίτο σετ όπου απείλησε με μπρέικ στα δύο πρώτα σέρβις γκέιμ της Σάκκαρη, η οποία στο πιο δύσκολο σημείο έβγαλε αντίδραση. Αρχικά κρατώντας το σερβίς της (1-0, 2-1, 3-2) κι από τη στιγμή που έκανε το μπρέικ (4-2) άλλαξε τελείως το μομέντουμ με την Ελλήνιδα να φτάνει άνετα στο τελικό 6-2 και στη νίκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments