Αθλητισμός

“Σπάει” τα κοντέρ ο Αραούχο, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς

“Σπάει” τα κοντέρ ο Αραούχο, προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς
Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε κανονικά για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, βγάζοντας λάθος ακόμα και τους πιο αισιόδοξους υπολογισμούς για το πότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν από τους μεγάλους άτυχους την νταμπλούχου ΑΕΚ αφού τραυματίστηκε στην 4η αγωνιστική των playoffs της Superleague και χειρουργήθηκε στις 21/4. Αν και κανονικά αναμένονταν να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων όχι πριν τον Σεπτέμβρη, εκείνος κατάφερε το ακατόρθωτο.

Το πρώτο βήμα έγινε στις αρχές Ιουλίου και σχεδόν έναν μήνα νωρίτερα, ολοκλήρωσε την αποθεραπεία του και σήμερα (6/8) προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς μαζί με τους συμπαίκτες του. Η επιθυμία του για γρήγορη επιστροφή ήταν τόσο μεγάλη σε όλη τη διάρκεια των φυσιοθεραπειών και των λοιπών σταδίων της αποθεραπείας, που πίεσε όσο μπορούσε για να επιστρέψει όσο το δυνατόν νωρίτερα.

Βέβαια όλα αυτά δεν έγιναν χωρίς την αυστηρή εποπτεία του ιατρικού τιμ της Ένωσης που πέρασε από εξονυχιστικά τεστ τον ποδοσφαιριστή για να δώσει το πράσινο φως ώστε να προπονηθεί σε φουλ ένταση, μετά το χειρουργείο στο γόνατο.

Πλέον ο Αραούχο τρέχει να προλάβει ίσως τα ματς που ακολουθούν μετά την διπλή αναμέτρηση με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στα palyoffs του Champions League, αν όλα πάνε κατ’ ευχής για την ΑΕΚ κόντρα στους Κροάτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments