Ελλάδα

Κεφαλονιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία Petar

Κεφαλονιά: Προβλήματα από την κακοκαιρία Petar

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αργοστόλι Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα

Με σφοδρότητα έπληξε τη Δυτική Ελλάδα η κακοκαιρία Petar, ενώ αλώβητη δεν έμεινε ούτε η Κεφαλονιά, καθώς από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου υπήρξαν σφοδρές βροχοπτώσεις στο μεγαλύτερο μέρος του νησιού.

Το μοναδικό σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε ήταν η διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Αργοστόλι Φισκάρδου, λίγο μετά τον Αγκώνα, καθώς η σφοδρή βροχόπτωση προκάλεσε την πτώση λάσπης και φερτών υλικών που έκλεισαν προσωρινά και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός.

Στο σημείο βρέθηκαν άμεσα η πυροσβεστική και οχήματα της πολιτικής προστασίας περιφέρειας Ιονίων Νήσων με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να αποκατασταθεί άμεσα.

Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο που οδηγεί από τα Διβαράτα στον Μύρτο λόγω φερτών υλικών σε διάφορα σημεία του οδοστρώματος. Στο σημείο επιχείρησαν οχήματα της πολιτικής προστασίας προκειμένου να αποκατασταθεί η κυκλοφορία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments