SPOTLIGHTS

Το άγριο Project24 της Maserati αποκτά το εξίσου άγριο όνομα MCXtrema

Το άγριο Project24 της Maserati αποκτά το εξίσου άγριο όνομα MCXtrema

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay//maserati com

Η έκδοση πίστας της MC20 με απόδοση 710 ίππων, θα κατασκευαστεί σε μόλις 62 αντίτυπα, τα οποία -τι πρωτότυπο- έχουν ήδη εξαντληθεί

Σου λέει κάτι το Project24 της Maserati; Έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για να μάθεις την τελική του ονομασίαMCXtrema ονομάζεται η έκδοση πίστας της MC20, με τον υπερτροφοδοτούμενο V6 των 710 ίππων. Με τα λόγια της Maserati, είναι “το πιο ισχυρό και εξαιρετικό” αυτοκίνητο της ιταλικής μάρκας.

Αναφέρει επίσης ότι είναι “το πρώτο του είδους του“, καθώς αποτελεί ένα σούπερ σπορ αυτοκίνητο “κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου στην Ιταλία“.

Στα όσα γνωρίζουμε γι’ αυτό, περιλαμβάνεται ότι η MCXtrema δεν θα κατασκευαστεί για χρήση στο δρόμο, θα ζυγίζει περίπου 1.250 κιλά και ότι θα παραχθούν μόνο 62 αντίτυπα. Όπως ίσως υπέθεσες, έχουν ήδη εξαντληθεί. Γιατί 62; Κανείς δεν είναι σε θέση να μας λύσει την απορία, αλλά είναι ένας πολύ καλός αριθμός για να τροφοδοτήσει ατέρμονες συζητήσεις.

Εξατομίκευση επί 62

Η Maserati έχει επίσης αποκαλύψει σε ανύποπτο χρόνο ότι κάθε ένα από τα 62 κομμάτια θα είναι μοναδικό, στο πλαίσιο του προγράμματος εξατομίκευσης. Μια ματιά στις εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα η ιταλική εταιρεία πέρυσι, αρκεί για να συμφωνήσεις πως φαίνεται αρκετά ξεχωριστό ούτως ή άλλως.

Περισσότερα στοιχεία αναμένεται να ανακοινωθούν την Παρασκευή 18 Αυγούστου, οπότε και η Maserati θα παρουσιάσει την MCXtrema. Ναι, την ίδια εβδομάδα με την Εβδομάδα Αυτοκινήτου του Monterey, στο The Quail.

Πηγή: togeargreece.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments