Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Τι γράφει η Marca για τον Μαξίμοβιτς

ΠΑΟΚ: Τι γράφει η Marca για τον Μαξίμοβιτς

Πηγή Φωτογραφίας: sporttime

Με το «ζεστό» ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς ασχολούνται και οι Ισπανοί, με την Marca να επισημαίνει πως είναι ο βασικός στόχος για τους Θεσσαλονικείς.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο ΠΑΟΚ έχει κεντράρει στην περίπτωση του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ψάχνοντας τη μεγάλη κίνηση στον άξονα με την απόκτηση του 28χρονου Σέρβου μέσου. Μία υπόθεση που δεν φαντάζει καθόλου εύκολη για τους Θεσσαλονικείς λόγω των αξιώσεων της Χετάφε δεδομένου πως η συνεργασία των δύο πλευρών ολοκληρώνεται το 2024.

Όπως επισημαίνει η Marca, ο Μαξίμοβιτς είναι ο βασικός στόχος για τον ΠΑΟΚ που ψάχνει το θέμα εδώ και εβδομάδες.

«Ο Σέρβος μέσος είναι η βασική επιλογή για τους Έλληνες που έχουν κάνει ήδη πρόταση για τον παίκτη αλλά απέχει πολύ από τις αξιώσεις της Χετάφε για εκείνον.

Αυτή τη στιγμή, όλα δείχνουν, ότι ο Σέρβος διεθνής δυσκολεύεται πολύ να φτάσει στην Ελλάδα, αλλά η υπόθεση μπορεί να παραταθεί μέχρι το τέλος των μεταγραφών, καθώς ο παίκτης είναι η βασική επιλογή για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Οι επιτελείς της Χετάφε ζητούν γύρω στα 6 με 8 εκατομμύρια ευρώ, νούμερο που δεν έχουν φτάσει καν κοντά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαλένθια κατέχει το 30% μιας μελλοντικής πώλησης, επομένως η Χετάφε θέλει να εξασφαλίσει ένα ποσό που θα της επιτρέπει να κινηθεί με μεγαλύτερη ευκολία στην αγορά.

Ο Μαξίμοβιτς προπονήθηκε με την ομάδα την Δευτέρα, αγνοώντας τυχόν φήμες. Η ομάδα θα ξεκουραστεί την Τρίτη και θα επιστρέψει με διπλή προπόνηση την Τετάρτη».

Η αλήθεια είναι πως οι απαιτήσεις της Χετάφε κυμαίνονται σε διαφορετικά νούμερα από αυτά που καταγράφονται και βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Ο ΠΑΟΚ δουλεύει εντατικά πάνω στη συγκεκριμένη υπόθεση, έχοντας εντείνει τις προσπάθειές του τις τελευταίες ημέρες, με σύμμαχο και τον ποδοσφαιριστή.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments