Αθλητισμός

Άρης-Ντινάμο Κιέβου: (1-0) Πήρε αυτό που ήθελε!

Άρης-Ντινάμο Κιέβου: (1-0) Πήρε αυτό που ήθελε!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Ντίναμο Κιέβου στο καυτό «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στην Ντίναμο Κιέβου στο καυτό «Κλ. Βικελίδης» καθώς επικράτησε με 1-0 χάρη σ’ εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λούις Πάλμα και θα πάει με προβάδισμα στο Βουκουρέστι την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο Άρης πήρε αυτό που άξιζε γιατί ήταν εξυπνότερος, καλύτερος και είχε τις μεγάλες στιγμές του αγώνα εν αντιθέσει με τη Ντινάμο Μόσχας η οποία στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα περιορίστηκε σ’ ένα συντηρητικό και ανούσιο παιχνίδι. 

Ο Τόλης Τερζής έκανε αυτό που είχε προαναγγείλει την παραμονή του αγώνα καθώς ο Οντουμπάτζο ήταν ο παρτενέρ του Φαμπιάνο στο κέντρο της άμυνας και ο Μάρτιν Μοντόγια πήρε το βάπτισμα του πυρός στη δεξιά πλευρά της άμυνας έχοντας απέναντί του τον Φράνκο Φεράρι. Στη μεσαία γραμμή, ο Ζουλ είχε ρόλο αμυντικού χαφ και ο Τζούρασεκ δεύτερου εσωτερικού μέσου μαζί με τον Νταρίντα ενώ στην επιθετική τριάδα ήταν οι Κάρλσον, Πάλμα, Μορόν. Από την άλλη πλευρά, ο Μιρτσέα Λουτσέσκου επιφύλαξε μια έκπληξη με την επιλογή του Μπενίτο στην κορυφή της επίθεσης στο 4-4-1-1 της Ντινάμο Κιέβου όπου ο Μπουγιάλσκι είχε ρόλο 10αριου και στην τετράδα της άμυνας ήταν οι Σαπαρένκο-Σίντουρτσουκ με τους Γιαρμολένκο, Καμπάγιεφ στα άκρα. Σε σχέση με τους αγώνες Πρωταθλήματος ο Ρουμάνος τεχνικός έκανε μια αλλαγή και στην αμυντική τετράδα (Τίμτσικ, Ντούμπιντσακ, Σιρότα, Ποπόφ) με την είσοδο του τελευταίου στο κέντρο της άμυνας.

ΑΡΗΣ (Τόλης Τερτζής): Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο, Φεράρι, Ζουλ, Τζούρασεκ (58’ Ρουπ), Νταρίντα (81’ Πάβιτσιτς), Πάλμα (75’ Ματαρίτα), Κάρλσον (58’ Μενέντες), Μορόν.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ (Μιρτσέα Λουτσέσκου): Μπούσχαν, Ποπόφ, Ντούμπιντσακ, Τίμτσικ, Σιρότα, Σίντορτσουκ (82 Μπράσκχο), Σαπαρένκο (81’ Σεπέλεφ), Καμπάγιεφ (82’ Βολόσιν), Γιαρμολένκο, Μπουγιάλσκι, Μπενίτο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments