Ελλάδα

Ένταση στην Ευελπίδων ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και την αστυνομία

Ένταση στην Ευελπίδων ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και την αστυνομία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ομάδα φίλων της ΑΕΚ βρέθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων - Σε εξέλιξη οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια

Ένταση επικράτησε νωρίτερα στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου βρίσκονται οι πρώτοι 30 κατηγορούμενοι προκειμένου να απολογηθούν ενώπιον των τριών ανακριτών για όσα τούς καταλογίζονται στην υπόθεση της άγριας επίθεσης έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, το βράδυ της Δευτέρας.

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκαν νωρίτερα στα δικαστήρια οι 30 κατηγορούμενοι. Τα μέτρα στα δικαστήρια είναι ισχυρά, με δύο διμοιρίες των ΜΑΤ να βρίσκονται εντός του χώρου, ενώ οι κατηγορούμενοι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια με δύο κλούβες της αστυνομίας.

Τις απολογίες των κατηγορουμένων λαμβάνουν η 25η τακτική ανακρίτρια, που ορίστηκε για την κύρια ανάκριση και ο 14ος και η 20ή που ορίστηκαν ως επίκουροι στο έργο της συναδέλφους τους.

Σε εξέλιξη είναι οι πρώτες απολογίες των κατηγορουμένων για τα αιματηρά επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια. Δέκα κατηγορούμενοι απολογούνται ενώπιον κάθε ανακριτή, ενώ έχουν οριστεί και δύο εισαγγελείς γνωμοδοτήσεων. Αύριο, Σάββατο 12 Αυγούστου, θα βρεθούν ενώπιον των δικαστικών λειτουργών άλλοι 30 κατηγορούμενοι, ενώ οι τελευταίοι 45 θα απολογηθούν την Κυριακή 13 Αυγούστου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments