Ελλάδα

Μιχάλης Κατσουρής: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο που δολοφονήθηκε

Μιχάλης Κατσουρής: Αυτή την ώρα το τελευταίο αντίο στον 29χρονο που δολοφονήθηκε

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Θρήνος στην κηδεία του δολοφονημένου Μιχάλη Κατσουρή

Άνθρωποι κάθε ηλικίας, οπαδοί της ΑΕΚ, φίλοι και συγγενείς του Μιχάλη Κατσουρή, είπαν το τελευταίο αντίο στον 29χρονο ο οποίος δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια των αιματηρών επεισοδίων στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Πού σε πηγαίνουν παιδάκι μου;» είπε υποβασταζόμενη η μητέρα του, ενώ, την ώρα που το φέρετρο έβγαινε από την εκκλησία οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Tην ίδια ώρα, συγκλονίζουν οι επικήδειοι στην εξόδιο ακολουθία του Μιχάλη Κατσουρή, με τους οικείους του να αναφέρουν, μεταξύ άλλων: «Είχες όνειρα, αλλά δεν πρόλαβες, γιατί έφυγες νωρίς. Η απώλεια πονάει, αλλά είμαστε ήσυχοι, γιατί βρίσκεσαι ήδη δίπλα στους αγγέλους. Θα είσαι πάντα μέσα στις καρδιές μας. Οι φίλοι σου δεν θα σε ξεχάσουν ποτέ, θα σε θυμούνται πάντα. Σαν μαχητή της ζωής, της ΑΕΚ, και κομμάτι της Original. Καλό παράδεισο…»

Όλοι τους κρατούσαν κίτρινα τριαντάφυλλα στα χέρια για να αποχαιρετήσουν τον Μιχάλη που λάτρευε την ΑΕΚ. Η Ένωση ήταν η αγάπη όπως ανέφερε και ο θείος του, έπειτα από τη δολοφονία του.

Έξω από το ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στην Ελευσίνα, υπήρχαν πολλά στεφάνια εις μνήμην του Μιχάλη Κατσουρή, ο θάνατος του οποίου προήλθε από ακατάσχετη αιμορραγία, που προκλήθηκε από τραύμα με μαχαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments