Lifestyle

Linda Evangelista: “Είμαι υποκρίτρια” λέει για τη σχέση της με τα μπότοξ

Linda Evangelista: “Είμαι υποκρίτρια” λέει για τη σχέση της με τα μπότοξ

Πηγή Φωτογραφίας: Ladylike.gr

Το μοντέλο επιστρέφει δυναμικά και μιλά ανοιχτά για όσα έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια.

Η Linda Evangelista δεν τα παρατάει. Είναι αποφασισμένη να επιστρέψει στον χώρο της Μόδας, παρά την περιπέτεια της με την κρυολιπόλυση-μέθοδο που στοχεύει στη συρρίκνωση των λιποκυττάρων, όταν στην Evangelista έκανε το ακριβώς αντίθετο.

Έτσι, τώρα επιστρέφει δυναμικά συμμετέχοντας σ΄ ένα νέο docuseries, το “The Super Models” της Apple TV+ που θα ανατρέχει στη χρυσύ εποχή των 90’s όταν μεσουράνησαν τα χρυσά κορίτσια του μόντελινγκ, η Naomi Campbell, η Cindy Crawford, η Christy Turlington και βέβαια η Linda Evangelista. Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για τις 20 Σεπτεμβρίου.

“Καθώς η βιομηχανία της Μόδας επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της, αυτή είναι μια ιστορία ισχύος και για το πως τέσσερις γυναίκες ένωσαν τις δυνάμεις τους και τη διεκδίκησαν, ανοίγοντας τον δρόμο για όσες ακολούθησαν” λέει η ανακοίνωση του ψηφιακού καναλιού.

Ωστόσο, και η ίδια αποδέχεται ότι πέφτει σε αντιφάσεις. “Θέλω ρυτίδες -αλλά κάνω μπότοξ στο μέτωπό μου, οπότε είμαι υποκρίτρια- αλλά ναι, θέλω να γεράσω”, είπε χαρακτηριστικά.

Τον Φεβρουάριο του 2022, το μοντέλο είχε δώσει αποκλειστική συνέντευξη στο PEOPLE σχετικά με το CoolSculpting, που της άλλαξε τη ζωή και την καριέρα της.

Μετά από αυτό απομονώθηκε και πέρασε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Όμως, η αγάπη για τη ζωή και το επάγγελμα της την οδήγησε και πάλι πίσω, στο μονοπάτι της.

Δεν μπορούσα να ζήσω άλλο με αυτό” είπε. “Ήθελα να βγω έξω”.

Τώρα, ίσως η νέα σειρά φωτίσει τους λόγους που την οδήγησαν στην κρυολιπόλυση και τις πιέσεις που αισθάνονται τα super models παράλληλα με τη δόξα και τις αστρονομικές αμοιβές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments