Αθλητισμός

Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «έδωσε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Η κίνηση-ματ του Αλμέιδα που «έδωσε» την ιστορική ανατροπή της ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [362410] ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΑΝΤΒΕΡΠ - ΑΕΚ eurokinissi

Ο Ματίας Αλμέιδα έβαλε το λιθαράκι του σε μια από τις πιο σημαντικές νίκες στην ιστορία της ΑΕΚ.

«Θα πάμε να παίξουμε για την ιστορία της ΑΕΚ και για την οικογένεια του Μιχάλη», είχε τονίσει ο Ματίας Αλμέιδα κατά την αναχώρηση της «κιτρινόμαυρης» αποστολής για το Ζάγκρεμπ της Κροατίας. Μια μέρα μετά και η δήλωση του Αργεντινού προπονητή αποτυπώθηκε περίτρανα και στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου.

Ηταν ένα ματς διαφορετικό από όλα τα άλλα. Πρωτόγνωρες οι συνθήκες για την ΑΕΚ. Που κλήθηκε να αγωνιστεί εν μέσω πένθους για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσιούρη. Με μαύρα περιβραχιόνια και με το μυαλό στον ουρανό, η Ενωση έδωσε χαρά στους οπαδούς της. Επαιξε για την ιστορία της. Αλλά και για την οικογένεια του αδικοχαμένου φίλου της.

Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες μέρες ήταν δεδομένο πως θα επηρεάσουν τον «κιτρινόμαυρο» οργανισμό. Το ποδόσφαιρο πέρασε σε δεύτερη μοίρα και φάνηκε στα πρώτα λεπτά το σοκ που έχει υποστεί το τελευταίο διάστημα η ΑΕΚ. Μέχρι που ήρθε το δεύτερο ημίχρονο. Και εμφανίστηκε στο Μάξιμιρ η νταμπλούχος Ελλάδας.

Εγινε αυτό που έπρεπε στο Μάξιμιρ. Και με τον τρόπο που έπρεπε. Η ΑΕΚ απάντησε… ποδοσφαιρικά στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, σε ένα ματς που θα μνημονεύεται για χρόνια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments