Ελλάδα

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα από το DNA

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή: Εντός της εβδομάδας τα αποτελέσματα από το DNA

Πηγή Φωτογραφίας: [362922] ΑΠΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΚΡΙΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ 29ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

Τα αποτελέσματα από το DNA που συνέλλεξαν οι Αρχές από την σορό του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ κρίνονται ως μη ικανά για να βοηθήσουν στην ταυτοποίηση του δράστη

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του δολοφόνου του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή που άφησε την τελευταία του πνοή έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετά από τα αιματηρά επεισόδια με χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Οι Αρχές προσπαθούν να βρουν όσα περισσότερα στοιχεία μπορούν μέσα από τα βίντεο που έχουν στα χέρια τους, συνθέτοντας κομμάτι – κομμάτι το παζλ της τραγωδίας. Η λήψη του γενετικού υλικού από τον 29χρονου οπαδό της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε στη Νέα Φιλαδέλφεια λήφθηκε δύο 24ωρα μετά τη δολοφονία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, οι Αρχές ήλπιζαν να βρουν στη σορό του 29χρονου γενετικό υλικό από τον δράστη αλλά όπως φαίνεται, τα αποτελέσματα του DNA δεν πρόκειται να βοηθήσουν στην εξιχνίαση της δολοφονίας.

Εντός της εβδομάδας που διανύουμε, σύμφωνα με πληροφορίες των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», θα είναι διαθέσιμα τα αποτελέσματα των δειγμάτων DNA που έχουν συλλεχθεί από τους 105 συλληφθέντες των επεισοδίων το βράδυ της Δευτέρας 07/08 στη Νέα Φιλαδέλφεια, τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του Μιχάλη Κατσουρή.

Τα δείγματα που έχουν συλλεχθεί από τους συλληφθέντες θα αντιστοιχηθούν με αυτά που βρέθηκαν στον άτυχο 29χρονο, με σκοπό να διαπιστωθεί αν κάποιος από αυτούς είναι ο δολοφόνος του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments