Ελλάδα

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα – Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου

Φωτιά σε βυτιοφόρο με 7 τόνους υγραέριο στην Κακιά Σκάλα – Κλειστή η Αθηνών-Κορίνθου

Πηγή Φωτογραφίας: twitter mpetovlax

Στο ρεύμα προς Κόρινθο το βυτιοφόρο που έπιασε φωτιά

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης σε βυτιοφόρο λίγο πριν το πρώτο τούνελ της Κακιάς Σκάλας στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Όπως μετέδωσε το MEGA το βυτιοφόρο μεταφέρει 7,2 τόνους υγραέριο κίνησης. Κλειστά παραμένουν και τα δυο ρεύματα της Αθηνών – Κορίνθου, στο ύψος της Κακιάς Σκάλας, λόγω της φωτιάς που ξέσπασε νωρίτερα σε βυτιοφόρο όχημα με υγραέριο, στο 46 χλμ. στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Τα οχήματα εκτρέπονται στην Παλαιά Εθνική, στα διόδια Ελευσίνας για όσους οδηγούς κινούνται προς Κόρινθο και στον κόμβο Κινέττας  για όσους κινούνται προς Αθήνα. Ιδιαιτέρα αυξημένη είναι η κίνηση στα σημεία των εκτροπών. 

Ακινητοποιημένοι είναι λόγω της φωτιάς και οι συρμοί του Προαστιακού, προς Κιάτο  και Αθήνα, σε  Κινέττα και Μέγαρα,

Λόγω της φωτιάς η τροχαία έχει διακόψει την κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα της εθνικής οδού.

Συγκεκριμένα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο ρεύμα προς Κόρινθο από το 42ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού ενώ προς Αθήνα η κυκλοφορία έχει διακοπεί στο 50,5ο χιλιόμετρο.

Ο οδηγός του βυτιοφόρου είναι καλά στην υγεία του καθώς κατάφερε να απομακρυνθεί έγκαιρα από το όχημα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της πυροσβεστικής η φωτιά στο βυτιοφόρο εκδηλώθηκε στο 45,7 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής οδού Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments